Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της ΕΕΔΕ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 στο Ηράκλειο, η έναρξη της 23ης Σειράς Κρήτης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ.

Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα  Πρόγραμμα που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και κάτω από την αναγνώριση του Ελληνικού Επιχειρηματικού κόσμου.

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων  και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (General Management). Στα 28 χρόνια λειτουργίας του έχει υλοποιηθεί Πανελλαδικά σε  25 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Χανιά, Λαμία, Βόλο κ.α.) και  έχουν αποφοιτήσει  περίπου 4300 στελέχη  που ήδη έχουν    επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Την έναρξη των μαθημάτων του Προγράμματος κήρυξε ο Διευθυντής της ΕΕΔΕ Τμήμα Κρήτης κ. Σαρρής Γεώργιος, όπου καλοσωρίζοντας τους σπουδαστές επεσήμανε την εξαιρετική σημασία των σπουδών στην ανοδική εξελικτική πορεία της σταδιοδρομίας των αποφοίτων στο χώρο των Επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται θερμά από τις Κρητικές Επιχειρήσεις δεδομένου ότι πάνω από 90 εταιρίες έχουν εκπαιδεύσει και εκπαιδεύουν στελέχη τους στις σειρές Κρήτης του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά, δύο διήμερα το μήνα Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 09:00-17:00  ( Διακοπές:  Xριστούγεννα – Πάσχα – Καλοκαίρι ).

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Στην ΕΕΔΕ Τμήμα Κρήτης στον  κ. Γ. Σαρρή ή στην κ. Πανακάκη Μαρία.  Τηλ: (2810) 25 88 69 FAX:(2810) 25 84 13, creta@eede.gr Web Site: www.eede.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί