Συνεχίζονται οι συλλήψεις για πλαστογραφία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» δεκαέξι αλλοδαποί και συγκεκριμένα έντεκα άνδρες και πέντε γυναίκες ηλικίας από 18 έως 45 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένος Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Γερμανίας, Τσεχίας, Βελγίου, Βουλγαρίας, Νορβηγίας και Φιλανδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία, Ολλανδία, Γερμανία και Ισπανία.

 

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

 

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σύλληψη 33χρονου για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή

Επίσης, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία γνωστοποιεί ότι συνελήφθη, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», 33χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη Χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη και η 22χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

 

Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 33χρονος συνοδεύοντας την 22χρονη επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Συρίας προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό την Ολλανδία.

 

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πρόεκυψε ότι ο 33χρονος προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην 22χρονη προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο της από τη χώρα και συνελήφθησαν.

 

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

 

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί