Με 150 ευρώ ακούτε Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Πρετεντέρη τρώγοντας αρνάκι με γίγαντες και σελινόριζα (Photos)

Όσοι πιστοί προσέλθετε! Μεταξύ τύρου και αχλαδίου ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι μεταξύ καβουρίου με φινόκιο, γογγυλίου και χαμομηλίου ginger, μπορείτε να… απολαμβάνετε την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιάννη Πρετεντέρη!

Όχι, βέβαια, με το αζημίωτο αλλά με 150 ευρώ έκαστος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus και το dress code είναι «business-coctail attire».

Το μενού, βέβαια, είναι εκλεκτό όπως και τα κρασιά που θα απολαύσουν ομιλητές και μη στην εκδήλωση.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Club UTILE DULCI το οποίο σημαίνει στα λατινικά «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», τα μέλη του οποίου – κυρίως, επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και ελεύθεροι επαγγελματίες – συνδέονται με την κοινή τους αγάπη για το κρασί και το φαγητό. Τα μέλη του συναντώνται περίπου οκτώ φορές ετησίως, σε μια βραδιά κατά την οποία συζητούνται θέματα που αφορούν στον κόσμο του επιχειρείν, αλλά και γενικότερα θέματα του δημόσιου διαλόγου, δοκιμάζονται υψηλής ποιότητας κρασιά και ακολουθεί γαστρονομικό δείπνο με την επιμέλεια ενός διακεκριμένου και διαφορετικού κάθε φορά chef.

Και Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης η… Moët & Chandon…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί