Ελλάδα: Ασύλληπτη τραγωδία – Νεκροί σε τροχαίο τρεις 15χρονοι (Βίντεο)

Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία, που από το πρωί συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα – Εξέπνευσε και ο τρίτος 15χρονος στην εντατική του νοσοκομείο στο Ρίο.

Εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και ο τρίτος δεκαπεντάχρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με δύο συμμαθητές του και συγκρούσθηκαν με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κυπαρισσία - Νεκροί σε τροχαίο τρεις 15χρονοι

Ακαριαία είχαν χάσει τη ζωή τους ένας 15χρονος Έλληνας και ένας 15χρονος Βούλγαρος.

  Διαβάστε ακόμη:

Το χρονικό του πολύνεκρου τροχαίου

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας. Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι τρεις 15χρονοι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού. Τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος τριών επιβατών ηλικίας 15 ετών, οι δύο μάλιστα εξέπνευσαν στο σημείο, ενώ ο τρίτος λίγες ώρες αργότερο στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Τέλος ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

TharrosNews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί