«Μύθος οι νεκροί του Πολυτεχνείου», επιμένει και σήμερα ο Αδ. Γεωργιάδης! (βίντεο)

Ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφράσει και παλαιότερα την άποψη για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, πριν ακόμα γίνει στέλεχος της ΝΔ. Αλλά ακόμα και τώρα που είναι αντιπρόεδρος φαίνεται να μην έχει αλλάξει γνώμη.

Δείτε: Όταν ο αντιπρόεδρος Άδωνης διακήρυττε ότι δεν υπήρξε “ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο” (Βίντεο)

Σε μία τηλεοπτική εμφάνιση, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου έλεγε ότι οι νεκροί του Πολυτεχνείου είναι ένας μύθος, υιοθετώντας την πλέον ακροδεξιά εκδοχή των γεγονότων, που χρησιμοποιεί τη ρητορική του «εντός του Πολυτεχνείου δεν υπήρξαν νεκροί».

Αυτό επιβεβαίωσε και στην τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, όπου διαβάζει μία δήλωση του Ευάγγελου Αβέρωφ από το 1979, λέγοντας: “Από τις ερπύστριες των τανκς δεν υπήρξε κανένας νεκρός”. Είναι εμφανές ότι προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την πρώτη του δήλωση, εμμένοντας όμως στην  ίδια θέση. Παράλληλα ισχυρίζεται ότι το Πολυτεχνείο δεν αποδυνάμωσε την χούντα, αντιθέτως την ενδυνάμωσε.

Παρόλα αυτά το μόνο που ήξεραν στη ΝΔ ήταν να αλλάξουν το σήμα τους προς τιμή των αγωνιστών του Πολυτεχνείου. Μάλλον δεν ήξεραν οτι ο αντιπρόεδρός του είχε διαφορετική άποψη

Με πληροφορίες neaselida

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί