Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Μιχάλη Τζανάκη (φωτο)

Το νέο βιβλίο του Μιχάλη Τζανάκη «Μια σταγόνα δάκρυ»,παρουσιάστηκε χθες βράδυ στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση μίλησαν: η Μαρία Καδιανάκη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, η Ρένα Παπαδάκη, τηλεοπτική παραγωγός, ο Χρήστος Τσαντής, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς, και ο συγγραφέας Μιχάλης Τζανάκης.

Η Γεωργία Επιτροπάκη και ο Νίκος Δαλαμάγκας παρουσίασαν χορευτικό για το βιβλίο.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση

Είπαν για το βιβλίο

Μια σταγόνα δάκρυ - Μιχάλης Τζανάκης

  • «Με γλώσσα απλή, ύφος λιτό και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο οι πρωταγωνιστές των διηγημάτων της καθημερινής ζωής μεταφέρουν τον αναγνώστη με τη δύναμη του λόγου σε ένα χωροχρονικό ταξίδι σε διάφορα μέρη του νησιού της Κρήτης και όχι μόνο. Ο συγγραφέας με την δυνατή του πένα επαναφέρει ξεχασμένες μνήμες στον καθένα από εμάς, καθώς αυτές οι μικρές ιστορίες θα μπορούσαν να συμβούν στην προσωπική μας ζωή…», Αγησίλαος Κ. Αλιγιζάκης.
  • «Το βιβλίο «Μια σταγόνα δάκρυ», του Μιχάλη Τζανάκη, μας χαρίζει 18 διηγήματα, τα οποία είναι εξαιρετικά. Με απλότητα, καθαρότητα και με ψυχή, ο Μιχάλης Τζανάκης μιλά για τα γήινα και καθημερινά, γι’ αυτά που ίσως είναι πιο δύσκολο να μιλήσει κανείς…», Χρήστος Τσαντής.
  • «Ένα βιβλίο με ιστορίες που θα μπορούσαμε όλοι να έχουμε ζήσει ή που με κάποιες απ’ αυτές θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε… Δάκρυα ικανοποίησης, χαράς, ευτυχίας, συγκίνησης, πόνου, λύπης, απόγνωσης. Μια τόση δα σταγόνα,  που  γίνεται κουκούλι για να κρύψει, αυτά που νιώθει η καρδιά μας…», Κωνσταντίνα Χαριτάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί