Απίστευτη “επιχειρηματολογία” Κεγκέρογλου: “Στοχοποίηση” του Σημίτη… που επί των ημερών του πιάστηκε η 17Ν!

Καμία απολύτως λογική δεν έχει το ποστ του  βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου, με το οποίο προσπαθεί – με τον δικό του μοναδικό τρόπο – να υπερασπιστεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη με επιχειρήματα που μόνο σχετικά δεν τα λέει κανείς…

Είναι γεγονός πως η είδηση του «ανοίγματος» των λογαριασμών του Σημίτη, της οικογένειάς του αλλά και πρώην υπουργών του, έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ σε έναν πανικό, τον οποίο ορισμένοι δεν μπορούν να διαχειριστούν.

Εδώ για παράδειγμα ο Κεγκέρογλου προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Σημίτη και την κυβέρνησή του επειδή επί των ημερών του εξαρθρώθηκε η 17Ν.

Μήπως ο κ. Κεγκέρογλου θέλει να μας πει κάτι το οποίο σχετίζεται με παρέμβαση της (τότε) κυβέρνησης στη δικαιοσύνη; Γιατί με την ανάρτησή του, πιστώνει στην κυβέρνηση Σημίτη μία δικαστική απόφαση και ταυτόχρονα κατακρίνει τη σημερινή κυβέρνηση ότι δεν… έχει παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν καμιά φορά όταν επικρατεί πανικός…

Συγκεκριμένα έγραψε

«Οι Συριζανέλ στοχοποιούν Σημίτη και Χρυσοχοΐδη που έβαλαν «μέσα» τα μέλη της 17Ν, αποφυλακίζουν τους τρομοκράτες και ταυτόχρονα αδιαφορούν για τη στασιμότητα στη δίκη της Χρυσής Αυγής»

Βασίλης Κεγκέρογλου@BKegeroglou

Οι Συριζανέλ στοχοποιούν Σημίτη και Χρυσοχοίδη που έβαλαν «μέσα» τα μέλη της 17ν, αποφυλακίζουν τους τρομοκράτες και ταυτόχρονα αδιαφορούν για τη στασιμότητα στη δίκη της χρυσής αυγής.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Βασίλης Κεγκέρογλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί