Χριστουγιεννιάτικη εκδήλωση “Μια αγκαλιά για τα παιδιά”

H Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών Ίριδα Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 16η Δεκεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 15.00-21.00 μ.μ.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

H Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών Ίριδα Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 16η Δεκεμβρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 15.00-21.00 μ.μ..

Στην διοργάνωση αυτή καλούμε να συμμετέχουν:

  1. Πολιτιστικοί Σύλλογοι,
  2. Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων,
  3. Ιδιώτες και άλλοι φορείς.

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε κοινωφελείς σκοπούς που αφορούν παιδιά. Η διοργάνωση της 16ης Δεκεμβρίου περιλαμβάνει:

  • Εορταστικές εκδηλώσεις με χορό, χορωδίες, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις, θέατρο και
  • Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας, παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων αντικειμένων.

Η Είσοδος στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» είναι ελεύθερη.  Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και εσείς στην εκδήλωση (είτε στο παζάρι με την διάθεση διαφόρων αντικειμένων ή την παρασκευή χειροποίητων αντικειμένων ή γλυκισμάτων είτε στο πρόγραμμα των μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων, είτε ως εθελοντές στην εκδήλωση).

Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: irida.women@gmail.com, και στα τηλέφωνα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: 6970620109 (Ζαχαρένια (Ρένια) Δρόσου-Καμηλάκη: Πρόεδρος), 6978182189 (Μαρία Μυτάρα: Αντιπρόεδρος) έως την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2018.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί