Οι Νέοι Μηχανικοί στο ΤΕΕ/ΤΑΚ

Την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης της Διοικούσας προς τους νέους Μηχανικούς εκδήλωση/ συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για το ΤΕΕ/ΤΑΚ και τις επιλογές των νέων μηχανικών.

 

Η αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπροσωπείας ήταν κατάμεστη από νέες και νέους Μηχανικούς από όλες τις ειδικότητες, απόφοιτοι πολυτεχνικών σχολών της Ελλάδας και τους εξωτερικού, μέλη του Επιμελητηρίου οι οποίοι υπέβαλαν ερωτήσεις και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους στα μέλη της Διοικούσας που τους καλωσόρισαν και τους μίλησαν για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του επαγγέλματος του μηχανικού σήμερα.

 

Η αυλή του νεοκλασικού της οδού Γρεβενών ζωντάνεψε από τις μουσικές του DJ Willie Brown (Τάσος Γρυλλάκης) και την παρουσία των νέων που ανέδειξαν μία άλλη διάσταση στο χώρο του Επιμελητηρίου καθιστώντας τον έναν τόπο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών, έναν τόπο αναφοράς διαφορετικών ανθρώπων με πολλά όμως κοινά ζητήματα όσον αφορά την επαγγελματική ζωή και δραστηριότητα.

 

Κατά γενική ομολογία η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία ενώ δεν έλειψαν οι ιδέες για νέες συναντήσεις και εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο κτίριο και την αυλή του ΤΕΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί