Η πρώτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων του ΙΤΕ

Την πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του, που είναι παράλληλα και εκλογική, πραγματοποιεί ο νεοϊδρυθείς σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ι ΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ι.Τ.Ε.) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ», την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα SYMPOSIA στο Μέγαρο Ντορέ (5ος όροφος)

Ο σύλλογος ο οποίος αναγνωρίστηκε και εγκρίθηκε το καταστατικό του πρόσφατα, από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, αριθμεί ήδη 68 μέλη που υπογράφουν και την ιδρυτική του πράξη.

Σκοπός του συλλόγου, μεταξύ άλλων, είναι:

-Η συνδρομή και ενίσχυση με κάθε τρόπο και μέσο των τμημάτων του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Ηρακλείου, στην επιστημονική έρευνα, στην κατάρτιση και μάθηση και στην αξιοποίηση των στελεχών του.

-Η ενεργητική συμμετοχή του στην προώθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν το ΙΤΕ καθώς και στη συνδρομή για την αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων.

-Η συμπαράσταση με κάθε τρόπο στους Ερευνητές, Καθηγητές, σπουδαστές και το προσωπικό του ΙΤΕ για την εκπλήρωση των καθηκόντων, της εκπαιδευτικής και ερευνητικής αποστολής τους.

Στη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, την  Τετάρτη 14 Νοεμβρίου θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι πριν την εκλογική διαδικασία υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια και να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στην τριμελή προσωρινή επιτροπή:

-Κατερίνα Ζωγραφιστού  Κιν. 6973026789

-Ζαχαρίας Καραταράκης  Κιν. 6945544778

-Ντίνος Κωνσταντόπουλος Κιν. 6986997189

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί