Πώς ο Κεγκέρογλου “κάρφωσε”… τον Αρναουτάκη για στημένο διαγωνισμό απορριμμάτων! (έγγραφο)

Με έμμεσο, αλλά πολύ καθαρό τρόπο για εκείνους που ξέρουν τί συμβαίνει στο χώρο της διαχείρισης των κονδυλίων και των διαγωνισμών για τα απορρίμματα, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, “καρφώνει” τον σύντροφό του, περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, για στημένο διαγωνισμό!

Η ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Κεγκέρογλου, μαζί με τον συνάδελφό του Γιώργο Αρβανιτίδη, αναφέρεται στους διαγωνισμούς για τη διαχείριση των απορριμμάτων και βεβαίως απευθύνεται σε κυβερνητικούς παράγοντες (Σταθάκη, Χαρίτση, Καλογήρου) όμως στην πραγματικότητα γίνεται καταγγελία για το σύστημα της διαχείρισης στην Κρήτη που, κρυφά και φανερά, ελέγχεται από τον περιφερειάρχη Κρήτης! Και φυσικά αυτό το γνωρίζει καλά ο κ. Κεγκέρογλου όταν θέτει θέμα αδιαφάνειας του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στον διαγωνισμό του ΦΟΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδας, σημειώνοντας ότι είναι φωτογραφικός για μια και μοναδική εταιρεία (γνωστή και για τις σχέσεις του ιδιοκτήτη με τον περιφερειάρχη…). Και ζητά από τους υπουργούς να μάθει τί θα πράξουν ώστε ο διαγωνισμός να είναι αδιάβλητος και όχι φωτογραφικός, ώστε να εξυπηρετηθεί το δημόσιο συμφέρον.

Οι διαγωνισμοι για τα απορρίμματα είναι γνωστό ότι- κρυφά ή φανερά, επισήμως ή ανεπισήμως- είναι στον έλεγχο της περιφέρειας, μέσω της οποίας δίνονται τα κονδύλια, όπως και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δείτε την ερώτηση

 

 

Δείτε επίσης

Ηράκλειο: Πώς δόθηκε σε εταιρεία έργο 1 εκατ. € για τα σκουπίδια με διαδικασίες… για τα μάτια του κόσμου! (έγγραφα)

Απίστευτα παιχνίδια με έργο 37 εκατ. € στην Κρήτη:- Υποψήφιος ανάδοχος στους συντάκτες της διακήρυξης! (εικόνες)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί