Επιμένει σεξιστικά ο Φωτήλας: «Νιώθουν ανασφάλεια και ενοχές για τις στιλιστικές τους αυτές μεταμορφώσεις; Και λίγα είπα»

Συνεχίζει να υπερασπίζεται τις σεξιστικές του δηλώσεις που αφορούσαν την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο γαλάζιος βουλευτής Ιάσων Φωτήλας, σημειώνοντας παράλληλα πως «και λίγα» είπε.

«Για ποια άθλια συμπεριφορά μιλάνε στην Κουμουνδούρου; Είναι άθλια συμπεριφορά οι δηλώσεις μου για τη στιλιστική μεταμόρφωση της Υπουργού και άλλων μεγάλο-στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν “έπιασαν τις καρέκλες”; Είμαι ανακριβής; Ή μήπως άραγε νιώθουν ανασφάλεια και ενοχές για τις στιλιστικές τους αυτές μεταμορφώσεις; Φτάνει πια με τους αριστερούς καιροσκόπους, τυχοδιώκτες. Και λίγα είπα. Άθλια είναι τα ψέματα και η συμπεριφορά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απέναντι στον Ελληνικό λαό και ιδίως στους συνταξιούχους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ιάσων Φωτήλας είχε δηλώσει την Πέμπτη ότι η υπουργός «από το αμπέχονο και τις υψωμένες γροθιές, πέρασε στο ψηλοτάκουνο και τα ταγιέρ».

Το Μαξίμου με τη σειρά του απάντησε στα επαίσχυντα σχόλια του βουλευτή χαρακτηρίζοντας την επίθεση αυτή κατά της υπουργού, «άθλια» ενώ συμπλήρωσε πως «όταν εκλείπουν τα πολιτικά επιχειρήματα, ο βούρκος της χυδαιότητας δεν έχει πάτο. Η ανοχή του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε πρακτικές τέτοιου είδους δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή. Γι’ αυτό και υποχρεούται να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, αλλιώς είναι και ο ίδιος έκθετος και συνένοχος της χυδαιότητας».

 

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί