Ελληνίδα αγόρασε… οικόπεδο δύο στρεμμάτων στη Σελήνη

Νικόλ Κίντμαν, Τομ Κρουζ, Τζον Τραβόλτα και Χάρισον Φορντ θα είναι γείτονες στο (εγγύς;) μέλλον μιας ροδίτισσας που μπήκε στο κλειστό λόμπι των διασήμων που αγόρασε οικόπεδο στη… Σελήνη!

Το 2001, μια ντόπια ροδίτισσα κατέβαλε αντίτιμο 40.000 δρχ για την αγορά δύο στρεμμάτων στη Σελήνη, η οποία και ολοκληρώθηκε επιτυχώς από κτηματομεσιτικό γραφείο που διεκπεραίωσε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η Ελληνίδα πολίτης ήθελε να αφήσει προίκα το… προνομιακό οικόπεδο στην κόρη της και προέβη έγκαιρα σε αυτή τη κίνηση, και πραγματοποίησε την αγορά σε τιμή ευκαιρίας, αφού πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το κόστος αγοράς μερικών στρεμμάτων στην επιφάνειά της Σελήνης έχει σημειώσει στα τελευταία χρόνια αύξηση που ξεπερνά το 50%!

Όπως αναφέρεται στο dimokratiki.gr, η Ροδίτισσα έχει στην κατοχή της τίτλους ιδιοκτησίας, τα συμβόλαια αλλά και για την απόδειξη αγοράς του οικοπέδου. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα ποιος είναι ο… ιδιοκτήτης του φεγγαριού;

Στις 22 Νοέμβριου του 1980 ο Ντένις Χόουπ προχώρησε στην απόκτηση του αστρικού σώματος με την υπογραφή της “Ανακήρυξης της Ιδιοκτησίας”, σύμφωνα με την όποια γινόταν ο εξουσιαστής της Σελήνης, με τον τίτλο “Η Κεφαλή του Τυριού”. Το πλάνο του Χόουπ δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Ακολούθως δημιούργησε την “Πρεσβεία της Σελήνης”, την οποία δήλωσε στην Κομητεία σαν επιχείρηση και, έπειτα, έστειλε στη Σοβιετική Ένωση, στις Η.Π.Α και στα Ηνωμένα Έθνη τη διακήρυξή του και 55.000 δολάρια σαν ενοίκιο αποθήκευσης, καθώς και λογαριασμό σκουπιδιών.

Εφόσον ολοκλήρωσε τις ενέργειές του, αποφάσισε να πουλήσει την ιδιοκτησία του. Με το κατάλληλο marketing η «Πρεσβεία της Σελήνης» γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, 3,6 εκατομμύρια έχουν εξασφαλίσει το…χώρο τους στη Σελήνη!

Η πρώτη αγοραπωλησία οικοπέδου εκτός Γης σημειώθηκε το 1955, όταν ο Ρόμπερτ Κόουλς (πρώην διευθυντής του πλανητάριου Χέιντεν της Νέας Υόρκης), αποφάσισε να πουλήσει πέντε στρέμματα στη Σελήνη έναντι ενός δολαρίου.

dimokratiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί