Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Cine Studio

Ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του έρχονται στο Cine Studio την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου για μια ξεχωριστή συναυλία όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια και μουσικές από το ρεπερτόριο των 40 χρόνων της μουσικής τους διαδρομής!

Γύρω από ένα βασικό μουσικό κορμό θα καλύψουν το συναυλιακό πρόγραμμα με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών που δεν έχουν τραγουδηθεί ποτέ έως τώρα στις συναυλίες τους. Η μουσική τους πρόταση συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, δημιουργώντας, όπως πάντα, τη γνωστή ζεστή και εύθυμη ατμόσφαιρα των συναυλιών τους.
Ένα μουσικό-θεατρικό τοπίο ιδιαίτερων αισθήσεων είναι αυτό που έχουν στήσει εδώ και δεκαετίες οι Χειμερινοί Κολυμβητές εκφράζοντας με έναν καθαρά αβάν γκαρντ τρόπο την λαϊκή μας ποιητική φύση: τραγούδια από τους δίσκους τους, ανέκδοτα τραγούδια τους, μελοποιήσεις ποιημάτων, ρεμπέτικα και άσματα του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα τους ανάλογα με το ακροατήριο και την διάθεσή τους.

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ βρίσκονται στην όγδοη πενταετία της δράσης τους ως μουσικό συγκρότημα. Στην Κρήτη θα εμφανιστούν με την παρακάτω σύνθεση:
Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Κώστας Βόμβολος: ακκορντεόν
Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Μαζί τους θα είναι και η Εύη Μάζη: φλάουτο, φωνή

https://www.facebook.com/events/350302275539620/

Ωρα Εναρξης 22:00

Γενική Είσοδος 12 ευρώ – Φοιτητικό/Ανέργων 10 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
Πολυχώρος Τεχνόπολις
Βιβλ. Ελευθερουδάκης
Πολυτεχνείο Καφέ

Τηλ. Κρατήσεων 2810823813 – www.texnopolis.net

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί