Με τα ΜΑΤ (και πάλι) ξεκίνησαν οι εργασίες στο πάρκο Γεωργιάδη!- Απώθησαν τις “Φυλές” (φωτο)

Με την παρέμβαση των ΜΑΤ μπήκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο πάρκο Γεωργιάδη του Ηρακλείου τα μηχανήματα του εργολάβου για την έναρξη των εργασιών! Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες που γίνεται η παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, αυτή τη φορά- ευτυχώς, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα- χωρίς να υπάρξουν ανάλογα με τα προηγούμενα επεισόδια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν δεκάδες πολίτες από τις “Φυλές του πάρκου”, που από το πρωί εμπόδισαν την είσοδο στο χώρο του εργολάβου και των μηχανημάτων, ζητώντας να κάνουν πρώτα συνέλευση.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασάκης επικαλέστηκε και τη δικαστική απόφαση με την οποία απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσουν οι εργασίες, ενώ επιδόθηκε και εξώδικο στους διαμαρτυρόμενους.

Οι “Φυλές” ζήτησαν να δοθεί χρόνος για να αποφασίσουν στη συνέλευση, όμως αυτό δε συνέβη.

Με τη συνέχιση της παραμονής τους και τον αποκλεισμού της εισόδου κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έφτασαν τα ΜΑΤ, που απώθησαν έξω από το πάρκο τους διαμαρτυρόμενους.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει.

Δείτε επίσης: ΤΩΡΑ: Ένταση στο πάρκο Γεωργιάδη- Οι “Φυλές” μπλόκαραν τον εργολάβο, εξώδικο του αντιδημάρχου

Μπουλντόζες και αστυνομία στο πάρκο Γεωργιάδη – Ένταση και επεισόδια με πολίτες που διαμαρτύρονται (Φωτο)

Σε προσαγωγές προχωρά η Αστυνομία για το Πάρκο Γεωργιάδη

“Πώς μας συνέλαβαν και μας έγδυσαν στην ασφάλεια για τα επεισόδια στο Πάρκο Γεωργιάδη”

“Θα σας γράψει η ιστορία ότι βάλατε τα ΜΑΤ στο πάρκο”- Ένταση στο ΔΣ Ηρακλείου για την επίθεση της ΕΛΑΣ στους πολίτες (βίντεο)

Φωτογραφίες image-services.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί