Ηράκλειο: Πέταξαν την κοκαΐνη μόλις είδαν τους αστυνομικούς

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο.

 

Αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο πέταξαν στο έδαφος πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποία περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης.

 

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο όχημα και στους δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 510 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στην οικία του 31χρονου κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί