Τραγωδία με νεόνυμφους: Σκοτώθηκαν με ελικόπτερο μια ώρα μετά το γάμο

Παντρεύτηκαν το Σάββατο που μας πέρασε σε ένα ράντσο στο Τέξας. Και μία ώρα μετά η χαρά μετατράπηκε σε θρήνο, αφού το ελικόπτερο με το οποίο έφυγαν από το γαμήλιο γλέντι συνετρίβη, παρασύροντας στο θάνατο και τους δύο.

Ο Will Byler και η Bailee Ackerman Byler ήταν τελειόφοιτοι στο Sam Houston State University. Εκεί γνωρίστηκαν, εκεί ερωτεύθηκαν, εκεί αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους τελειώνοντας τις σπουδές τους. Όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια γι’ αυτούς.

Το ελικόπτερο συνετρίβη περί τα 135 χλμ δυτικά του Σαν Αντόνιο. Τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν την Κυριακή τα ξημερώματα, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους όλων. Το ζευγάρι ήταν νεκρό, όπως και ο χειριστής του ελικοπτέρου, ο έμπειρος πιλότος του πολέμου στο Βιετνάμ, Gerald Green Lawrence. Την είδηση επιβεβαίωσε το πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτούσαν οι δύο νέοι με μία συγκινητική ανάρτηση.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, τα social media όμως έχουν κατακλυστεί από μηνύματα γεμάτα αγάπη για το αδικοχαμένο ζευγάρι. “Βρίσκω γαλήνη στο γεγονός ότι αφήσατε αυτό τον κόσμο γεμάτοι ευτυχία και αγάπγη”, γράφει σε ένα από τα αναρίθμητα μηνύματα ένας φίλος τους.

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί