Καθηγητής ξυλοκόπησε μαθητή λόγω ρατσιστικής επίθεσης (Βίντεο)

Ένας καθηγητής μουσικής έγινε… δάσκαλος πολεμικών τεχνών σε λύκειο της Καλιφόρνια, την ώρα του μαθήματος και μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του που κατέγραψαν το περιστατικό.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο 64χρονος Μάρστον Ράιλι ζήτησε από τον μαθητή να αποχωρήσει από την αίθουσα, καθώς ο ρουχισμός του δεν συμβάδιζε με τον ενδυματολογικό κώδικα του σχολείου.

https://youtu.be/igQBgoHjq6A

Ο μαθητής έδειξε απείθεια, ενώ άρχισε να καθυβρίζει τον καθηγητή του αποκαλώντας τον ρατσιστικό και μειωτικό όρο «αράπη».

Ο καθηγητής εξοργίστηκε και γρονθοκόπησε τον μαθητή, ενώ όταν εκείνος ανταπέδωσε συνέχισε μια άγρια επίθεση που σταμάτησε μόνο με την παρέμβαση του προσωπικού ασφαλείας.

Ο καθηγητής του Μέιγουντ Ακάντεμι συνελήφθη με την κατηγορία της άσκησης βίας σε ανήλικο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί. Ο 14χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Τα πνεύματα στην κοινότητα του σχολείου έχουν οξυνθεί αρκετά και υπάρχει πόλωση ανάμεσα σε αυτούς που υπερασπίζονται τον καθηγητή, κάνοντας λόγω για μια απίστευτη πρόκληση του ανήλικου, ενώ φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δηλώνουν αποτροπιασμό για τον ξυλοδαρμό ενός ανήλικου παιδιού.

«Είχα αυτόν τον καθηγητή και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα μαζί του», δήλωσε ένας μαθητής στον KTLA. «Ήταν ένας πραγματικά ευγενικός καθηγητής, τον σεβόμουν πάντα. Είχε πάντα καλές σχέσεις με τους μαθητές του».

Η Σεσίλια Ντίας Χιμένες, πρώην καθηγήτρια στο λύκειο αυτό, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τον Ραίλι, «έναν καταπληκτικό άνθρωπο και καταπληκτικό καθηγητή», προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα.

Χθες το απόγευμα είχαν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από 40.000 δολάρια, με τον στόχο να έχει οριστεί στα 50.000.

alfavita.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί