«Γιορτή Αθλητισμού 2018» – Στη μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α Γιώργου Σηφάκη

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 από τις 9π.μ. έως και τις 2:00μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «2 ΑΟΡΑΚΙΑ» ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει την φετινή «Γιορτή Αθλητισμού Στη Μνήμη του Πρωταθλητή Ποδηλασίας Α.με.Α. Γιώργου Σηφάκη».

Μία εκδήλωση η οποία απευθύνεται σε παιδιά/μαθητές Δημοτικών Σχολείων, καθώς και Γυμνασίων, που θα τους παρέχει ενημέρωση μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) και του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.) -με τρόπο συμβατό με την ηλικία τους- σε ένα θέμα όπως αυτό των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς έχει αποδειχθεί μάστιγα της εποχής μας, καθώς και την δυνατότητα και τα ερεθίσματα ώστε να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε γνωστό πως εκτός των φορέων της πόλης μας που θα λάβουν μέρος, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και τέσσερις ακόμη άνθρωποι που έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή την χώρα μας με τις αθλητικές τους επιδόσεις και μας έχουν χαρίσει στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

Οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας, Κώστας Θάνος, Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννης Καργιωτάκης θα είναι κοντά μας, θα συμμετέχουν στην εκδήλωσή μας -και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό- και μαζί με τους ανθρώπους των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας ΠΑΛ.ΕΥ.Ε., ΤΑΛΩΣ, Γ.Ε.Η., Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο και την Ακαδημία ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΝΤΟ Ηρακλείου,   θα βρεθούν κοντά στους θεατές, κοντά στα παιδιά/μαθητές της πόλης μας για να τους μιλήσουν, για να τα παροτρύνουν ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, για να τους γνωρίσουν τα αθλήματα της Άρσης Βαρών, της Άρσης Βαρών Α.με.Α., της Ολυμπιακής Πάλης, της Ξιφασκίας, του Μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια και του Καράτε.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ.Βαρδαβά Κωνσταντίνο που με περίσσιο ενδιαφέρον στηρίζει και φέτος την ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ στη μνήμη του αξέχαστου Γιώργου Σηφάκη, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ.Τερζάκη Γεώργιο, καθώς και τους Διευθυντές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ.Μπερκούτη Αντώνιο και κα.Μακρυγιαννάκη Στυλλιανή αντίστοιχα.

Το RADIO FAMILY και τις σχολές παραδοσιακών χορών ΑΟΡΕΙΤΕΣ, τους χορηγούς μας AEGEAN AIRLINES, MARE COFFEE BAR & FOOD, το εστιατόριο/ταβέρνα ΠΕΤΟΥΣΗΣ στην Αμμουδάρα, το ανθοπωλείο YUCCA, την διαφημιστική εταιρεία VISION GROUP, την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας VOX και τον κ.Στέφανο Πατεράκη, τον καθηγητή φυσικοθεραπείας και καλλιτεχνικό φωτογράφο που δούλεψε και δουλεύει ασταμάτητα γι’ αυτή την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε πολύ το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ηρακλείου, τους εθελοντές σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή της ΓΙΟΡΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018 τον κ.Μαματζάκη Γεώργιο (Διευθυντής του THALASSO by Aegeospas) και στον κ.Τσιράκο Δημήτριο (Διευθυντής αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ηρακλείου) για την καθοριστική βοήθειά τους στα τεχνικά ζητήματα -και όχι μόνο- της διοργάνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί