Σκότωσε τη γυναίκα του στη Γαλλία, συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος»

Με διεθνές ένταλμα συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, 38χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 34χρονη ομοεθνή σύζυγό του στη Γαλλία.

Ο αλλοδαπός πρόκειται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα le Figaro Πρόκειται για τον Αφγανό Rafid A., ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε στις 30 Οκτωβρίου την πρώην γυναίκα του Razia A., σε κεντρικό δρόμο της Μπεζανσόν, ενώ εκείνη επέστρεφε από τα ψώνια της. Άλλα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, με αρκετά χτυπήματα στον λαιμό και στον θώρακα, προκαλώντας της ρήξη αορτής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien, η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει συνολικά επτά μηνύσεις σε βάρος του συζύγους από το 2017. Είχε δεχθεί στήριξη από μια οργάνωση για κακοποιημένες γυναίκες, ωστόσο έπεσε ξανά θύμα κακοποίησης και απειλών κατά της ζωής της από τον σύζυγό της και προχώρησε σε νέες μηνύσεις εναντίον του.

Η Razia έκανε αίτηση διαζυγίου και τον Ιούλιο βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, σύμφωνα με τον οποία ο 38χρονος απαγορευόταν να την πλησιάσει. Όμως εκείνος κατάφερε να εντοπίσει την 34χρονη μητέρα τριών παιδιών.

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί