Ελλάδα: Συνελήφθη αντιδήμαρχος για τον βασανισμό εκατοντάδων έγκλειστων ζώων (Βίντεο)

Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης, υπαίτιος για τον κατά συρροή και χρόνιο βασανισμό εκατοντάδων δύστυχων έγκλειστων ζώων, σύμφωνα με δημοσίευμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρεται:

Για το κουρέλιασμα της νομοθεσίας , για το κουρέλιασμα κάθε αξίας και ιδανικού .

Το άθλιο αφήγημα της δημοτικής Αρχής περί σκηνοθετημένου και κατασκευασμένου σχεδίου δεν έπεισε κανένα κι έτσι κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες .
Το μόνο που κατάφεραν ήταν να γελοιοποιηθούν σε ολόκληρη την κοινή γνώμη που είδε μέρος των όσων τραγικών λάμβαναν χώρα μέσα στα Νταχάου κυνοκομεία τους .

Οι ακτιβιστές φιλόζωοι πολίτες στην Σπάρτη έχουν την ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό όλων μας γιατί παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς προς πάσα κατεύθυνση .
Η Ομοσπονδία μας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και πρωτοστάτησε για να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη τόσων .
ζώων .
Χρόνια τώρα , με κάθε τρόπο και προς πάσα κατεύθυνση καταγγέλλει την ντροπή αυτή της χώρας , χρόνια τώρα ζητάει να κλείσουν οι αποθήκες αθώων ψυχών , χρόνια τώρα ζητάει απο την πολιτεία να πάρει τις σωστές και αποτελεσματικές αποφάσεις , ώστε να σταματήσει πλέον η ακραία κακοποίηση χιλιάδων ζώων που ζουν κι άλλων τόσων που πέθαναν μέσα στα κολαστήρια δημοτικά κυνοκομεία .

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος μέχρι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο , να σπάσει το απόστημα , να αλλάξει η σχέση καταδυνάστευσης των ζώων απο το είδος μας .

Ελπίζουμε η Σπάρτη σήμερα , ο Βόλος χθες , η Φλώρινα, η Κομοτηνή, οι Σέρρες , η Λήμνος ατελείωτος ο κατάλογος
της σύγχρονης ελληνικής ντροπής , να γίνει η αφορμή να γυρίσουμε ως χώρα σελίδα στο θέμα αυτό .

Το ΥΠΑΑΤ αλλά και τα άλλα συναρμόδια υπουργεία πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν με ποιες αποφάσεις και μέτρα
θα μπορέσουν να φθάσουν στο ζητούμενο .
Στον πολιτισμό .

Ο Υπουργός ΥΠΑΑΤ κ. Σ. Αραχωβίτης μας υποσχέθηκε ,ότι θα γίνει ευρύς έλεγχος στα δημοτικά κυνοκομεία και σε κάθε χώρο ,όπου δυστυχούν και βασανίζονται ζώα .

Αναμένουμε πράξεις .
Γιατί απο λόγια χρόνια τώρα έχουμε χορτάσει .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Δείτε το βίντεο του zoosos.gr:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί