Τί απαντά ο γιατρός με τον “μαϊμού” γάμο που ήταν ήδη παντρεμένος στην Κρήτη – Η φωτογραφία του γάμου που προκάλεσε σάλο

Οι αποκαλύψεις για τον «δίγαμο» γιατρό στη Χαλκίδα άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη και προκάλεσαν σάλο. Ο μεγαλογιατρός, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι καρδιολόγος από την Αθήνα και όταν «ξαναπαντρεύτηκε» ήταν ήδη παντρεμένος με δύο παιδιά, φέρεται ότι έστησε όλη αυτή την απάτη, για να κοροϊδέψει την ερωμένη του, πείθοντάς την ότι… την παντρεύτηκε!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για να φεύγει και να πηγαίνει στη νόμιμη οικογένειά του, έλεγε στη δεύτερη «σύζυγο» του πως είναι πράκτορας και πως θα λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Για το λόγο αυτό, της έλεγε ότι έπρεπε να λείπει χωρίς πολλές ερωτήσεις και ότι δε μπορούσαν να κάνουν μαζί φορολογική δήλωση. Κάπως έτσι, ο γιατρός τα «βόλευε» και γλίτωνε την αποκάλυψη της αλήθειας.

Η υπόθεση τελικά ήρθε στο φως, όταν τέσσερα χρόνια μετά, η υποτιθέμενη «σύζυγος» του γιατρού, θέλησε να πάρει διαζύγιο και πήγε στο δημαρχείο για να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα. Τότε, διαπιστώθηκε ότι αυτός ο γάμος δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένος. Σαστισμένοι οι υπάλληλοι άρχισαν να διερευνούν το περιστατικό. Ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα που κρατούσε στα χέρια της η γυναίκα ήταν πλαστά.

Ο πρωταγωνιστής γιατρός στο NewsIt.gr

Ο γιατρός λύνει τη σιωπή του στο NewsIt.gr και χαρακτηρίζει κατασκευασμένα όλα τα στοιχεία. Αρνείται πως υπήρξε δίγαμος και τονίζει πως έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη. Όταν τον ρωτάμε για τις φωτογραφίες του γάμου, μας λέει πως είναι προϊόν φωτομοντάζ.

«Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα και έχω κάνει διάφορες ομιλίες. Δεν θυμάμαι αν έχω επισκεφθεί το δημαρχείο. Αισθάνομαι προσβεβλημένος σαν άτομο. Δεν υπάρχει γάμος. Δεν έγινε ποτέ αυτό που περιγράφεται. Δεν έχω καμία σχέση με το γεγονός και έχω ήδη κινηθεί δικαστικά. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης» μας λέει και συνεχίζει…

«Οποιαδήποτε φωτογραφία και να βγει είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εγώ μπορεί να μην έχω πάει καν στον συγκεκριμένο χώρο, στο δημαρχείο, δεν θυμάμαι. Έχω επισκεφθεί τη Χαλκίδα πολλές φορές σαν γιατρός και δεν θυμάμαι».

Η υπογραφή και οι πλαστές ταυτότητες

«Αν υπάρχει υπογραφή θα κληθεί γραφολόγος και θα δείτε ότι δεν είναι η δική μου. Δεν έγινε ποτέ δεύτερος γάμος από εμένα».

«Εγώ μία ταυτότητα έχω και δεν γνωρίζω οτιδήποτε για άλλες ταυτότητες. Αν υπάρχουν τις έχει φτιάξει άτομο που δεν γνωρίζω».

Η απάντηση από το περιβάλλον της νύφης στο NewsIt.gr

Στην αντίπερα όχθη, η γυναίκα που επί 4 χρόνια πίστευε πως ήταν παντρεμένη. Το περιβάλλον της τονίζει ότι θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα μήνυση και αγωγή για προσβολή προσωπικότητας.

«Από τη στιγμή που υπάρχουν οι φωτογραφίες ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Αν τα λόγια έχουν μεγαλύτερη ισχύ από τις φωτογραφίες, τι να πω; Ο κόσμος μπορεί να καταλάβει την αλήθεια. Υπάρχουν μάρτυρες, υπάρχει αποδεικτικό υλικό» λέει στο NewsIt.gr άτομο από το περιβάλλον της και συνεχίζει: «Όταν υπάρχει με νυφικό μέσα στο δημαρχείο ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει.»

«Το ζευγάρι εμφανιζόταν σε κοινωνικές εκδηλώσεις σαν παντρεμένο. Υπήρχε κοινή ζωή. Τους ήξεραν σαν ζευγάρι πάρα πολλοί άνθρωποι. Όλοι τους ήξεραν σαν παντρεμένους και όχι σαν ζευγάρι που είχε απλά μια σχέση».

«Από εδώ και πέρα θα τα βρει όλα η δικαιοσύνη. Υπάρχουν χαρτιά, ο άνθρωπος είχε δύο ταυτότητες, τι άλλο να σας πω»;

Το χρονικό των αποκαλύψεων
Σύμφωνα με το tvstar, ήταν ημέρα Σάββατο, 14 Ιουνίου του 2014 όταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό (κατάστημα επί της Φαρμακίδου και όχι στην αίθουσα τελετών, όπου γίνονται πάντα οι πολιτικοί γάμοι), πραγματοποιήθηκε ο γάμος – μαϊμού. Εκτός από το ζευγάρι, υπήρχαν κουμπάροι και μάρτυρες, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που υπάρχουν, στις οποίες βέβαια δεν φαίνεται πουθενά αυτός που έκανε τον πολιτικό γάμο.

Όπως όλα δείχνουν, ο γιατρός, δεν κατάφερε να βρει τρόπο να ανοίξει των αίθουσα που γίνονται κανονικά οι πολιτικοί γάμου. Για το λόγο αυτό ο συγκεκριμένος γάμος έγινε σε άλλο χώρο. Εκεί, στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου κατάφερε να μπει εκεί έκανε και τον… «γάμο» του. Και μάλιστα, όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, ήταν ένας γάμος με τα όλα του και με αρκετούς καλεσμένους!

Όσο για τα έγγραφα του γάμου; Όπως θα ακούσετε να λέει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όλα πάνω τους είναι πλαστογραφημένα. Από την υπογραφή του τότε ανιδημάρχου Βασίλη Γουρνή, μέχρι τη Νομαρχία. Συγκεκριμένα έλειπε το λογότυπο του Δήμου Χαλκιδέων και στο υποτιθέμενο έγγραφο της πράξης γινόταν αναφορά για Νομαρχία της Εύβοιας, όρος που έχει καταργηθεί από την εφαρμογή του Καλλικράτη και θα έπρεπε να αναφέρεται ως Περιφερειακή Ενότητα.

Μετά από αυτό ξεκίνησε ΕΔΕ για να διερευνηθεί ποιος ή ποιοι ήταν αυτοί που άνοιξαν παρανόμως το Δημαρχιακό Μέγαρο και βέβαια θα παρέμβει και εισαγγελέας. Όσο για την άτυχη γυναίκα που όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε ότι ήταν παντρεμένη αλλά… ήταν ελεύθερη, έχει βάλει ήδη δικηγόρο που ερευνά την υπόθεση.

newsit.gr

Δείτε:

Απίστευτη ιστορία: Ο “γάμος” μαϊμού με γαμπρό… “μυστικό πράκτορα” και ήδη παντρεμένο στην Κρήτη!

Έτσι έστησε τον “γάμο” μαϊμού ο… “μυστικός πράκτορας” και ήδη παντρεμένος στην Κρήτη! – ΕΔΕ για το περιστατικό (Βίντεο)

Με 4 ταυτότητες ο γιατρός που τέλεσε τον “μαϊμού” γάμο και ήταν ήδη παντρεμένος στην Κρήτη

Διευθυντής σε νοσοκομείο της Αθήνας και καθηγητής στο ΕΚΠΑ ο γιατρός με τον “μαϊμού” γάμο που ήταν ήδη παντρεμένος στην Κρήτη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί