«Σημαντική ενίσχυση 770.000 ευρώ μόνο τις 3 τελευταίες μέρες στους δήμους του Ν. Ηρακλείου για τις τοπικές ανάγκες»

Σχετικά με τις τελευταίες χρηματοδοτήσεις στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τις τρεις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνεται ότι πολύ σημαντικά ποσά κατευθύνονται από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη σημαντικών αναγκών των δήμων της χώρας, μεταξύ αυτών και του Νομού Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, στις 31 Οκτωβρίου δόθηκαν για την Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου, οχημάτων ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού δόθηκαν 195.000 ευρώ στο Δήμο Γόρτυνας (χωρίς να απαιτούνται για τα έργα ίδιοι πόροι) και 170.000 ευρώ στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Επιπλέον, σήμερα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, για την Προμήθεια – Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της χώρας δίνονται 203.000 ευρώ στο Δήμο Μαλεβιζίου και 202.000 στο Δήμο Φαιστού, με απορρόφηση πρώτα των πόρων του Υπουργείου.

Συνολικά, δηλαδή, μέσα σε τρεις ημέρες έχουν δοθεί 770.000 ευρώ σε δήμους του Νομού Ηρακλείου.

Γίνεται σαφές για μια ακόμη φορά, ότι από το Υπουργείο Εσωτερικών οι δήμοι ενισχύονται οικονομικά για πολύ σοβαρά διαχρονικά κενά και αδυναμίες, καλύπτοντας τις τοπικές ανάγκες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί