Π. Πολάκης: “Λοβέρδο ακόμα περιμένω τη δημόσια συγνώμη κι απο σένα κι απο άλλους…”

Με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης συνεχάρη τη δίοικηση του νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”, για την επιστροφή των ενδοσκοπίων που είχαν κλαπεί, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι περιμένει συγνώμη από τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Πολλά συγχαρητήρια κι από μας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία !( Λοβερδο ακόμα περιμένω τη δημόσια συγγνώμη κι απο σένα κι απο άλλους….)——————————–Γ.Α.Ο.Ν.Α «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»Δελτίο τύπου – 1/11/2018Παραδόθηκαν σήμερα 31-10-18 και ώρα 15,30 δυο (2) ακόμη ενδοσκόπια από αυτά που είχαν κλαπεί στις 15/5/17 από το Νοσοκομείο «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

Πρόκειται για ένα γαστροσκόπιο και ένα κολονοσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία από αύριο θα μπουν και πάλι στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ και Διοικητής του νοσοκομείου εκφράζω από τα βαθύ της καρδιάς μου τις ευχαριστίες μου, προς την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα σε αυτούς τους ανώνυμους «μαχητές» της καθημερινότητας, που απέδειξαν για μια ακόμη φορά οτι αξίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών, αφού είναι οι μόνοι σε όλη την Ευρώπη που μπόρεσαν να φέρουν πίσω τέτοιου είδους ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και να εξαρθρώσουν μια διεθνή σπείρα που λεηλατούσε – επί χρόνια – νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.

Αύριο τουλάχιστον δυο ακόμη συνάνθρωποι μας θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν, χάρη σε σας. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από τα μάτια των συνανθρώπων μας να σας συντροφεύει στο δύσκολο έργο που επιτελείτε.

Ο Διοικητής Γεώργιος Δενδραμής”.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί