Ελληνογερμανική της υποτέλειας: Απείχαν οι αυτοδιοικητικοί, πλην Σταύρου και ΝΔ… (φωτο)

Με φανερή την υποβάθμιση της συμμετοχής, και άρα του του θεσμού, ξεκίνησε χθες βράδυ στη Χερσόνησο η “Ελληνογερμανική συνέλευση”, του οργάνου που εμπνεύστηκε ο φοβερός και τρομερός Φούχτελ, στα πρώτα μνημονιακά χρόνια. Από τη συνέλευση απουσίασαν επιδεικτικά όλοι οι αυτοδιοικητικοί της Κρήτης (ούτε ο δήμαρχος Ηρακλείου εμφανίστηκε), πλην του οργανωτή (!) περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, θερμού οπαδού του Φούχτελ, του συνδιοργανωτή δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, ενώ παρόντες ήταν μόνο αυτοδιοικητικοί της ΝΔ από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δείτε επίσης

Όταν Φούχτελ και Αρναουτάκης μοίραζαν… καθρεπτάκια στους “ιθαγενείς” της Κρήτης! (βίντεο)

Ο φοβερός “Φουχτουλάκης” του Στ. Αρναουτάκη, ή πώς οι δήμαρχοι της Κρήτης αδειάζουν τον περιφερειάρχη, φίλο του Φούχτελ

Δεν παραβρέθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία υποτίθεται ότι θα εκπροσωπούσε την Ένωση Περιφερειακών Αυτοδιοικήσεων, ούτε άλλος αυτοδιοικητικός από την αριστερά, ούτε και από το ΠΑΣΟΚ, πλην του κ. Αρναουτάκη.

Επίσης απείχαν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες, βουλευτές κλπ, ενώ δεν υπήρξε εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης.

Μάλιστα δεν συμμετείχε για πρώτη φορά ο εμπνευστής της συνέλευσης, Φούχτελ, καθώς πριν από λίγο καιρό άλλαξε αρμοδιότητα και πλέον είναι υφυπουργός Γεωργίας.

Στη συνέλευση ήταν παρόντες μόνο παράγοντες της ΝΔ (Πατούλης, Τατούλης κα), κυβερνητικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Γερμανίας και ο πρεσβευτής της στη χώρα μας.

Έξω από το ξενοδοχείο που γινόταν η συνέλευση οργανώθηκε συγκέντρωση, από τα μαρτυρικά χωριά της Κρήτης, ενώ συμμετείχε αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Δείτε επίσης: Ηράκλειο: Διαμαρτυρήθηκαν για την Ελληνογερμανική Συνέλευση (Φωτο)

Δείτε φωτογραφίες για τα εντός και εκτός της συνέλευσης, από το image services

Από τη διαμαρτυρία εκτός ξενοδοχείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί