Ακυρώθηκε ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στο ΚΥΣΔΕ Δ.Μακεδονίας

Με αναφορές στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων», στην προσπάθεια «αλλαγής της πίστης» των Ελλήνων και σαν επιστέγασμα την υπόμνηση για τους «χιλιάδες μουσουλμάνους από Ασία και Αφρική» που έρχονται «παράνομα» το ψηφοδέλτιο «Αντίσταση στον αριστερόστροφο Φασισμό» εξηγεί με τον τίτλο, το λογότυπο και την διακήρυξή του για ποιους λόγους λογοκρίθηκε και ποιες αξίες αντιπροσωπεύει.

Παραθέτουμε την διακήρυξη χωρίς άλλο σχόλιο:

Το λογότυπο του ψηφοδελτίου

«Αντίσταση στον

αριστερόστροφo Φασισμό». Ψηφοδέλτιο για τις εκλογές ΑΠΥΣΔΕ Δ. Μακεδονίας

 

Διαμαρτυρόμαστε για την κυβερνητική πολιτική που:

– Πλήττει τους σκοπούς της Παιδείας (όπως τους ορίζει το άρθρο 16 του Συντάγματος), ετοιμάζοντας μια Νέα Γενιά χωρίς πνευματική ταυτότητα, όπως την θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

– Απειλεί με πειθαρχικές διώξεις καθηγητές και δασκάλους! (με πρόσφατη εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ1)

– Υποχρεώνει χιλιάδες συναδέλφους να διαπράξουν ποινικά αδικήματα και πειθαρχικά παραπτώματα! (βλ. γνωμοδότηση Απ. Βλάχου, Προέδρου Εφετών ε.τ.2)

– Περιφρονεί το Σύνταγμα, το ελληνικό και Διεθνές Δίκαιο, καθώς και την διεθνή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου! (βλ. αποφάσεις 660 & 926/2018 του ΣτΕ3)

– Διαπράττει το μεγαλύτερο πνευματικό «Έγκλημα» στην ιστορία της Ελλάδας, επιχειρώντας να αλλαξοπιστήσει τα παιδιά του ελληνικού λαού, δηλ. εκείνο που δεν κατάφεραν οι Τούρκοι στα 400 χρόνια της φρικτής σκλαβιάς! Αυτό το κάνει μέσω των νέων μεταλλαγμένων «θρησκευτικών» που όχι μόνο δεν είναι σύμφωνα με το πνεύμα της Εκκλησίας, αλλά είναι αντιχριστιανικά! (βλ. επανειλημμένες καταγγελίες της «Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων»4, του Αγίου Όρους και πλήθους μητροπολιτών5)

– Καταστρέφει με την υπερφορολόγηση τους πολίτες οδηγώντας τους στην ανεργία, στην απόγνωση και στις αυτοκτονίες!

– Γύρισε τη χώρα 70 χρόνια πίσω, αναγκάζοντας χιλιάδες νέους να μεταναστεύσουν και να ξενιτευτούν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά!

Την ίδια ώρα, ανοίγει τα σύνορα για να εισέλθουν παράνομα χιλιάδες μουσουλμάνοι από Ασία και Αφρική!

– Παραχωρεί στους Δανειστές, μέσω του «Υπερταμείου», 10.119 ακίνητα! Στη λίστα της ντροπής συμπεριλαμβάνονται και σχολεία!

– Περιφρονεί τη βούληση του ελληνικού λαού ξεπουλώντας το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς (στους οποίους αναγνωρίζει «μακεδονική γλώσσα» και «εθνότητα»!)

 

MIKHΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Η χειρότερη μορφή Φασισμού

είναι η αριστερόστροφη» (4/2/2018)

 

Κερμενιώτης Βασίλειος, 3ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας

Γοτουχίδης Χαράλαμπος, 3ο ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας

 

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. Η παράταξή μας έκανε αίτηση για να συμμετάσχει και στις εκλογές του ΚΥΣΔΕ, αλλά ακυρώθηκε η συμμετοχή της αφού υπέστη «λογοκρισία» τόσο από τις αριστερές παρατάξεις της ΟΛΜΕ, όσο και από την Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας!

2. ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ: Τα «μαντήλια»-πολιτικές των διάφορων κομμάτων καταπέφτουν σαν διάττοντας «αστέρας», παρασυρόμενα από το σύμβολο του φασισμού. ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ: Ο Φασισμός δεν έχει συγκεκριμένο «χρώμα». Δεν περιορίζεται μόνο στο χώρο της ακροδεξιάς, αλλά αφορά κάθε πολιτικό χώρο, όταν αυτός διολισθαίνει σε αντιδημοκρατικές πολιτικές (όπως σήμερα η πολιτική της αριστερής Κυβέρνησης). Τα πολύχρωμα γράμματα συμβολίζουν τις εξωφρενικές και «παρδαλές» θέσεις ενός μέρους της σύγχρονης Αριστεράς.

 

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

1. Ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ της 2-10-2018: «Απαράδεκτη πρακτική από την “Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων” εις βάρος των εκπαιδευτικών»

https://www.minedu.gov.gr/news/37465-02-10-18-yppeth-aparadekti-praktiki-apo-tin-panellinia-enosi-theologon-eis-varos-ton-ekpaideftikon

Αυτή η ανακοίνωση του Υπουργείου προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΟΛΜΕ που την αποδοκίμασε: «Η ΟΛΜΕ καταγγέλλει την ηγεσία του ΥΠΠΕΘ για τις απειλές πειθαρχικών διώξεων των Θεολόγων»

http://www.newsnowgr.com/article/1203665/i-olme-kataggelei-tin-igesia-tou-yppeth-gia-tis-apeiles-peitharxikon-dioxeon-ton-theologon.html

2. Βλ. γνωμοδότηση Αποστόλου Φ. Βλάχου, Επιτίμου Προέδρου Εφετών, Χαλάνδρι, 26/9/2016

http://thriskeftika.blogspot.gr/2016/09/blog-post_672.html ,

καθώς και γνωμοδότηση Γεωργίου Η. Κρίππα, Δρ Συνταγματικού Δικαίου, Αθήνα 12/10/2016

https://thriskeftika.blogspot.gr/2016/10/blog-post_409.html

3. Πρόκειται για τις υπ’ αριθ. 660/2018 και 926/2018 αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ολόκληρες οι αποφάσεις του ΣτΕ υπάρχουν στις ιστοσελίδες:

http://aktines.blogspot.gr/2018/03/6602018.html

Και

http://thriskeftika.blogspot.com/2018/05/9262018.html

αντίστοιχα.

4. Δεκάδες είναι οι ανακοινώσεις-καταγγελίες της “Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων” (Π.Ε.Θ.:) εναντίον της πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας που αφορούν το μάθημα των «θρησκευτικών». Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εξής:

– «Π.Ε.Θ.: Ο κ. Γαβρόγλου, ψεύδεται και εμπαίζει τον ελληνικό λαό για τα Θρησκευτικά!»

https://www.impantokratoros.gr/04F3860D.el.aspx

– «Π.Ε.Θ.: Επιμένει ο Υπουργός Παιδείας στην αλλαξοπιστία των Ελλήνων Ορθοδόξων μαθητών!»

http://www.petheol.gr/nea/epimeneioypourgospaideiasstenallaxopistiatonellenonorthodoxonmatheton

– Π.Ε.Θ.: «Απαράδεκτος εμπαιγμός της Εκκλησίας από τον κ. Γαβρόγλου»

http://www.petheol.gr/nea/deltiotypoutespeth-synkritikospinakastonallagonstadyophek-scholiastousphakelousmathete

5. Σύσσωμο το Άγιο Όρος και οι περισσότεροι μητροπολίτες είναι σφόδρα αντίθετοι με τα νέα προγράμματα των Θρησκευτικών. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τόσο την ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητας, όσο δηλώσεις μητροπολιτών::

https://drive.google.com/open?id=1OwElUZCgKm07Z0FLhGZHjoPsZxCCOf-v

 

alfavita.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί