Πάγκαλος για υπόθεση Κατσίφα: Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία (Βίντεο)

Υπέρ της άποψης «όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται, όπως συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες» τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:  αυτός ο ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας».

Ερωτηθείς για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η Ελλάδα σε σχέση με την Τουρκία ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε «εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου οπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι. Η Ελλάδα πρέπει να απαντά διεθνώς σε διπλωματικό επίπεδο. Όλοι οι χειρισμοί για την Τουρκία θα έπρεπε να αποφασίζονται από ένα εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής».

Ελεύθερος Τύπος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί