“Θα σας γράψει η ιστορία ότι βάλατε τα ΜΑΤ στο πάρκο”- Ένταση στο ΔΣ Ηρακλείου για την επίθεση της ΕΛΑΣ στους πολίτες (βίντεο)

Με σφοδρό τρόπο αντέδρασαν οι εκπρόσωποι των “Φυλών του πάρκου Γεωργιάδη” στα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, με την επίθεση της αστυνομίας εναντίον όσων διαμαρτυρήθηκαν για το έργο.

Δείτε: Μπουλντόζες και αστυνομία στο πάρκο Γεωργιάδη – Ένταση και επεισόδια με πολίτες που διαμαρτύρονται (Φωτο)

Σε προσαγωγές προχωρά η Αστυνομία για το Πάρκο Γεωργιάδη

“Πώς μας συνέλαβαν και μας έγδυσαν στην ασφάλεια για τα επεισόδια στο Πάρκο Γεωργιάδη”

“Θα μείνετε στην ιστορία ως ο δήμαρχος που έβαλε τα ΜΑΤ εναντίον των δημοτών του. Θα μείνετε στην ιστορία ότι δηλώνατε πως δε θα κοπεί κανένα δέντρο στο πάρκο”, είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των “Φυλών” που πήρε πρώτος το λόγο. “Δε θα σας συγχωρήσουμε, ούτε θα ξεχάσουμε”.

“Σεις τη βάλατε την αστυνομία στο πάρκο, σεις φέρατε την αστυνομία”, απάντησε ο δήμαρχος Ηρακλείου χαρακτηρίζοντας “οχετό” τα όσα είπε ο εκπρόσωπός τους. Και με ανάλογο ύφος είπε ότι το έργο θα προχωρήσει και να μην επιχειρήσει να σταματήσει τις εργασίες.

Ο επικεφαλής των “Ενεργών Πολιτών” Ηλίας Λυγερός, κατήγγειλε τα γεγονότα με την επίθεση στους πολίτες, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα η δημοτική αρχή. Και σημείωσε πως η δημοτική αρχή είχε ευθύνη να διακόψει τις εργασίες και να ξαναδεί τη μελέτη, με βάση τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει.

Οι εκπρόσωποι των “Φυλών” μετά την παρέμβαση στο ΔΣ αποχώρησαν.

 

Δείτε το βίντεο από τη live συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η συζήτηση έγινε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί