Νέος τάπητας και led προβολείς φωτισμού στο γήπεδο Τυλίσου

Εκσυγχρονίζεται το γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου, στο οποίο αθλούνται εκατοντάδες νέοι της περιοχής, μαθητές σχολείων, η τοπική Ακαδημία Ποδοσφαίρου, και η φιλοξενούμενη ομάδα «Άλογο».

Ειδικότερα ο κ Αρναουτάκης υπόγραψε την έγκριση χρηματοδότησης αντικατάστασης του γηπεδικού τάπητα με νέο και την αντικατάσταση των προβολέων φωτισμού με led.

Στην υπογραφή έγκρισης ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης, οι Εντεταλμένοι σύμβουλοι Νίκος Συριγωνάκης και Λάμπρος Βαμβακάς, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Θανάσης Κύρκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου Βασίλης  Κουβίδης και ο Εφημέριος της Ενορίας Τυλίσου Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μαλιωτάκης. Όλοι οι παριστάμενοι τοπικοί φορείς ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του στην ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΗ αλλά και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Κρήτης γενικότερα.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της τοπικής ομάδας Βασίλης Κουβίδης δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμότατα τον κ. Αρναουτάκη για την διαχρονική στήριξη του στην ομάδα μας, στην αναβάθμιση της γηπεδικής υποδομής όπου πέρα από την ομάδα μας αθλούνται εκατοντάδες νέοι και η φιλοξενούμενη ποδοσφαιρική ομάδα “Άλογο Μαλεβιζίου”. Για την έγκριση της νέας χρηματοδότησης αντικατάστασης του τάπητα και των προβολέων φωτισμού με led εκφράζω παράλληλα στον Περιφερειάρχη τις θερμότατες ευχαριστίες όλου του συμβουλίου, των αθλητών, των φορέων, των κατοίκων του χωριού μας, όπως και τις ευχαριστίες μας για την στήριξη τους στον Αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο, στον Αντιπεριφερειάρχη  Κώστα Φασουλάκη, στον Εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη, στον Εντεταλμένο σύμβουλο Υγείας Λάμπρο Βαμβακά».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί