Συνέβη κι αυτό στο Ηράκλειο: Τον έγραψαν για θέση ΑΜΕΑ που είναι δική του! (Φωτο)

Ένα απίστευτο συμβάν που συνέβη στο Ηράκλειο, φέρνει στο φως με καταγγελία του ο Nikos Viskadourakis.

Όπως αναφέρει, το Σάββατο αργά την νύχτα, η αστυνομία αφαίρεσε από το αμάξι τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, διότι ήταν σταθμευμένο σε θέση αναπήρου, μόνο που η θέση ήταν δικιά του!

Ο άνθρωπος αναρωτιέται πώς ο αστυνομικός προέβη σε αυτήν την κίνηση χωρίς προηγουμένως να ελέγξει σε ποιο ανήκει.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρει στην καταγγελία του, η οποία δημοσιεύτηκε στο γκρουπ του Facebook Ηράκλειο Κουασιμόδια Πόλη:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΤΑ ΤΗ 01.30, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΙΟΤΙ, ΛΕΕΙ, ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ, Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ, ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ.
ΕΔΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ: Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΠΗΡΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΡΙΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ. ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΗΤΑΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ. ΦΕΥ. ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΚΛΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΙΔΩΣΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί