Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σωματεμπορίας, στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί – Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι που κατέγραψε ο κοριός

Τους αποκαλυπτικούς διαλόγους του κυκλώματος σωματεμπορίας με δράση σε Μεσσηνία και Αρκαδία στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί, κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ”ΕΘΝΟΣ”, τα μέλη της συμμορίας φέρονται να είχαν προχωρήσει σε περισσότερες από 600 προσαγωγές γυναικών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καλαμάτα και την Τρίπολη. Οι κοπέλες φαίνεται πως εκδίδονταν με τη θέληση τους και φερόμενος ”ως αρχηγός” ήταν ένας ιδιοκτήτης μπαρ στην Καλαμάτα, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας.

Σε μία από τις συνομιλίες, ο καταστηματάρχης ενός από τα μαγαζιά- πορνεία ακούγεται να λέει σε εμπλεκόμενο ένστολο: «Σίγουρα δεν έχουμε τίποτα περίεργο;». «-Όχι ρε, μην αγχώνεσαι», απαντά εκείνος με τον καταστηματάρχη να προσθέτει: «Απλώς να, είδα να περνάει από το μαγαζί τον ”μαύρο”, τον ”χάρο”».

Σε άλλο διάλογο, αστυνομικός ακούγεται να ενημερώνει τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου λέγοντάς του: «Θα προσαχθεί και θα τη συλλάβουν, κοίτα να αποφύγει τη σύλληψη, μετά τα μεσάνυχτα δεν θα ισχύει το αυτόφωρο, προστάτευσε τα πράγματά σου, θα αναζητηθεί , να κρυφτεί». Ο δεύτερος αποκρίνεται: «Θέλω να μου πεις αν έρθουν να πάρουν άτομα για το ΙΚΑ, αυτό με ενδιαφέρει, έφερα στην Αθήνα σήμερα τρεις γυναίκες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτια και καταστήματα κατασχέθηκαν 17.395 ευρώ, 69,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 52 ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι τύπου replica, ένα κυνηγετικό όπλο με 51 φυσίγγια, 41 φιάλες αλκοολούχων ποτών η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται, πέντε υπολογιστές και 19 κινητά.

ΕΘΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί