Επεισόδια στην πορεία των μαθητών στην Αθήνα (Βίντεο)

Εκατοντάδες μαθητές διαμαρτύρονται για το σχέδιο της κυβέρνησης που αφορά το Λύκειο, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, κάνει ακόμα χειρότερο το σχολείο. Κατά την ολοκλήρωση της πορείας άρχισαν εκτεταμένα επεισόδια.

Ζωντανά: Επεισόδια μπροστα από την πορεία των μαθητών στο κέντρο της Αθήνας https://www.news247.gr/koinonia/stoys-dromoys-tis-athinas-oi-mathites.6662366.html

Gepostet von news247.gr am Montag, 29. Oktober 2018

Οπως αναφέρουν, οι νέες αλλαγές στο Λύκειο τούς στερεί το δικαίωμα στη μόρφωση, στέλνουν τους μαθητές στην παραπαιδεία και οδηγούν σε απολύσεις εκπαιδευτικών.

Υπογραμμίζουν πως προστίθενται ακόμα περισσότερες εξετάσεις πανελλαδικού τύπου, το πρόγραμμα γίνεται εξοντωτικό για εκείνους και τις οικογένειές τους και μπαίνουν περισσότερα εμπόδια στο δικαίωμά στη μόρφωση, η οποία μετατρέπεται σε ένα ατέλειωτο κυνήγι των «SOS».

Το συλλαλητήριο προγραμματίστηκε αμέσως μετά την έφοδο της περασμένης εβδομάδας στο γραφείο του υπουργού Παιδείας κ.Γαβρόγλου. Παρά το γεγονός πως το κάλεσμα ήταν για τις 12:00 σήμερα, οι αθλητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια ήδη από τις 11:00, έστησαν εξέδρα στην οποία τραγουδούν μαθητικά συγκροτήματα, ενώ η οδός Πανεπιστημίου είναι κλειστή από την αρχή της στη Β.Σοφίας.

Φωτογραφία από την κινητοποίηση των μαθητών
Φωτογραφία από την κινητοποίηση των μαθητώνnews247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί