Ο Τσιτσιπάς ζήτησε συγνώμη από το ball girl (Βίντεο)

Μια άσχημη αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά σε ένα από τα ball girl του αγώνα του με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ, έκανε τον γύρο του κόσμου στα social media, προκαλώντας δυσμενή σχόλια για τον Έλληνα τενίστα και αμέσως μετά αυτός έσπευσε να ζητήσει συγνώμη από το κορίτσι και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter να παραδεχτεί πως ήταν απαράδεκτη η αντίδρασή του.
Συγκεκριμένα, το στιγμιότυπο συνέβη στον προημιτελικό του όπεν της Βασιλείας, όπου το ματς δεν πήγαινε καλά για τον Τσιτσιπά κι αυτός ήταν μέσα στην ένταση (αποκλείστηκε τελικά). Κάποια στιγμή πήρε με απότομο τρόπο την ρακέτα από την κοπελίτσα του γηπέδου. Αυτό ήταν όλο κι όλο, όχι κάτι περισσότερο, όμως ικανό να προκαλέσει αντιδράσεις.

Είδε και ο ίδιος μετά το βιντεάκι, γιατί εκείνη την στιγμή δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, αντιλήφθηκε το λάθος του και αφού το έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του, στη συνέχεια έγραψε:
«Συμφωνώ απόλυτα πως αυτό ήταν απαράδεκτο. Δεν είχα τίποτα εναντίον του ball kid. Απλά ήθελα τη ρακέτα μου και ήμουν έτοιμος να παίξω. Τίποτα περρισσότερο. Απολογούμαι για την πράξη μου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί