Φεύγει η Ellinair από τα Χανιά, ακυρώνονται όλες οι πτήσεις!

Μπορεί η αεροπορική σύνδεση Χανίων – Θεσσαλονίκης να εξυπηρετείται από την Ryanair και την Aegean, ωστόσο, από τον περασμένο Ιούλιο είχε μπει δυναμικά στο παιχνίδι και η Ellinair του Ομίλου Μουζενίδη.

Φαίνεται όμως ότι το πεδίο ανταγωνισμού με τις δύο πρώτες εταιρίες ήταν πάρα πολύ μεγάλο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην υπάρχουν ικανοποιητικές πληρότητες στις πτήσεις της Ellinair για την συμπρωτεύουσα, οδηγώντας την στην απόφαση να σταματήσει τις πτήσεις από τα Χανιά.

Όπως αναφέρουν τα Parakritika.gr, Χανιώτες που είχαν κλείσει τα εισιτήριά τους για πτήσεις εντός  των επομένων ημερών, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά από την εταιρία ότι υπάρχει ακύρωση και τους ενημέρωσαν για την διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της εταιρίας, υπάρχουν πλέον μόλις τρεις πτήσεις μέσα στο Νοέμβριο και μετά κάποιες ακόμη την περίοδο των Χριστουγέννων, λόγω κρατήσεων που έχουν γίνει.

Σύμφωνα με στέλεχος της εταιρίας, η Ellinair δεν είχε τον αριθμό εκείνο των εισιτηρίων που θα της επέτρεπε να συνεχίσει τις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Μόσχα και τον χειμώνα, ωστόσο, τα Χανιά παραμένουν στο προγραμματισμό της και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει πτήσεις για την καλοκαιρινή περίοδο.

Να σημειωθεί πάντως ότι το πρόγραμμα πτήσεων της Ellinair από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου συνεχίζεται κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, η εταιρία είχε παρουσιάσει σε εκδήλωση στα Χανιά τις νέες πτήσεις της, με τη διαβεβαίωση μάλιστα ότι θα παρέμενε στα Χανιά και τον χειμώνα, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει μία μεγάλη καμπάνια με έκπτωση 25%.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί