Αίτηση αναστολής για τη διακοπή σήματος στο Mega

Αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης για διακοπή του σήματος του Mega, η οποία είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Κυριακής κατέθεσε η εταιρεία Τηλέτυπος στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Η ακρόαση των εκπροσώπων του καναλιού έχει οριστεί για το μεσημέρι της Τρίτης 30/10.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της DIGEA:

H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018.

Και το «αντίο» των εργαζομένων:

«Αυτό ήταν φίλες και φίλοι. Τοσο μπόρεσε να ζήσει το κανάλι. Γνωρίζουμε ότι θα μας γεμίσετε σχόλια αγάπης, στήριξης, συγκίνησης. Είναι λογικό. 30 χρόνια είναι αυτά. Όμως το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Αυτή τη φορά είναι οριστικό. Η DIGEA επιτέλους πήρε θέση και έδωσε την ανακοίνωση. ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ το MEGA φεύγει απ τις τηλεοράσεις σας. Δεν έχει νόημα να κλάψουμε άλλο. Το κανάλι είχε πεθάνει τότε πριν από 2 μιση χρόνια. Απλά σας έδινε ελπίδες κόντρα σε κάτι προδιαγεγραμμενο να συμβεί.Όσα “ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” δεν αρκούν. Θέλουμε να θυμάστε μόνο ένα πράγμα. Το MEGA μπορεί να φύγει απ τις τηλεοράσεις σας αλλά ΠΟΤΕ δε θα φύγει απ τις καρδιές σας και τα μυαλά σας ούτε με χειρουργική επέμβαση. ΑΥΤΟ θέλουμε να κρατήσουμε από εσάς».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί