Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης για το θάνατο του Γ. Ρομπογιαννάκη

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου Μοιρών, Γιάννη Ρομπογιαννάκη, η Ένωση Δημάρχων Κρήτης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης( ΕΝ.ΔΗ.Κ.) πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου  και φίλου Γιάννη Ρομπογιαννάκη, πρώην Δημάρχου Μοιρών  και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Ο Γιάννης Ρομπογιαννάκης με μακρά διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον πρώτο και δεύτερο βαθμό, θήτευσε Δήμαρχος Μοιρών  και υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ηρακλείου και Αντινομάρχης.

Η διαδρομή και η δράςη του σημάδεψαν την πολιτική, κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας. Ξεχώριζε για πολλά, χαρακτηριςτική όμως ήταν η απλότητα, η εργατικότητα, η διορατικότητα και η σαφήνεια του λόγου του.

Άνθρωπος διεκδικητικός και ενεργός, παθιαζόταν  με την άμεςη και αποτελεςματική επίλυςη των προβλημάτων και των υποθέςεων της τοπικής κοινωνίας που υπηρέτηςε για πολλά χρόνια.

Ένας γνήςιος δημοκράτης, με προσήλωση  σε υψηλά ιδανικά, αρχές και αξίες.Αγαπητός στους συναδέλφους του για την απλότητα και ευγένεια του χαρακτήρα του.

Το έργο που δημιούργησε στο  Δήμο  Μοιρών έδωσε πνοή και προοπτική για τη μελλοντική ανάπτυξη της περιοχής.

Αγαπητέ συνάδελφε θα μας λείψουν η αρχοντιά σου , η μεγαλοψυχία σου και η σεμνότητά σου.

Καλό σου ταξίδι.

Αιωνία η μνήμη σου.

 

Ηράκλειο 25/10/2018

 

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΝ. ΔΗ.Κ.

                         Ο πρόεδρος

                         Ζαχαρίας Δοξαστάκης

                         Τ. Δήμαρχος Χερσονήσου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί