Το Βενιζέλειο ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής, για τα κοντέινερ

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε η Διοίκηση των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο, αναφορικά με την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης.

προς την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Καπάταη, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής για την άμεση ανταπόκριση, στο σχετικό αίτημα βοήθειας που της απηύθυνε το Υπουργείο Υγείας και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, ύστερα από τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής στις 27 Σεπτεμβρίου, μέσω του Κέντρου Logistics, διέθεσε 5 μεγάλους οικίσκους – τύπου container – για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη μεγάλη πυρκαγιά.

Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση

Στην επιστολή της προς την Περιφερειάρχη, η Διοίκηση του Πα.Γ.Ν.Η – Γ.Ν. «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» υπογραμμίζει επίσης ότι «παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις που παρουσιάστηκαν, οι λυόμενοι αυτοί οικίσκοι τοποθετήθηκαν, συναρμολογήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης των εργασιών προκειμένου να αποδοθούν προς χρήση».

Αυτή είναι η αλήθεια στην απόπειρα απομείωσης της προσφοράς προς το Βενιζέλειο κατά το προηγούμενο διάστημα, μέσω δηλώσεων του Προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

 

 ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί