Οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στο Γάζι

Με την λαμπρότητα που αρμόζει, θα εορταστεί και εφέτος η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940, στο Γάζι.

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων στο Τσαλικάκι και κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου Γαζίου, καθώς και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο δάσκαλος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, Αχιλλέας Τσάμης.

Η παρέλαση θα διεξαχθεί στο Γάζι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, στις 12:00, κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου. Η αφετηρία θα είναι από την συμβολή των δρόμων Ελ. Βενιζέλου και Καμαριώτη και ο τερματισμός στον Ι.Ν. του Άγιου Νικόλαου, στη δυτική έξοδο του Γαζίου. Χώρος συγκέντρωσης των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, των Πολιτιστικών Συλλόγων και των άλλων φορέων, θα είναι η λ. Ελ. Βενιζέλου στο ύψος του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Χώρος συγκέντρωσης των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών ορίζεται η οδός Μακεδονίας (κάθετη οδός της Ελ. Βενιζέλου), στο ξεκίνημά της.

Η συγκέντρωση όλων των τμημάτων θα γίνει στις 11:00 και η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 κα ισε αυτήν θα συμμετάσχουν τμήματα του νηπιαγωγείου και προνηπιαγωγείου του ιδιωτικού νηπιαγωγείου «Τα Μελισσάκια μας», τμήμα βρεφονηπιακού σταθμού «Το χαμόγελο», οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Γαζίου, Κρουσώνα, Δαμάστας, Αγίας Μαρίνας και Μονής, η σχολή Κρητικών χορών & μουσικής «Μαρής», το αθλητικό σωματείο Αλμυρός και οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί