188 σκακιστές από 21 χώρες στο Φόδελε

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Οκτωβρίου 2018, το Διεθνές Τουρνουά Amateur ChessOrganization 2018, στο ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park Holiday Resort στο Φόδελε.

188 ερασιτέχνες σκακιστές υψηλού επιπέδου, από 21 χώρες όλου του κόσμου, συγκεντρώθηκαν στο Fodele Beach and WaterPark Holiday Resort σε ένα τουρνουά που έκρυβε πολλές συγκινήσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον καθ΄ όλη τη διάρκειά του. Το Τουρνουά πλαισιώθηκε από διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ήταν και η παρουσίαση του νέου βιβλίου του διάσημου συγγραφέα Alex Guensburg, ενώ στο περιθώριο των αγώνων, οι αθλητές και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού, να απολαύσουν την Κρητική φιλοξενία και να διαφημίσουν τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο.

Τις καλύτερες εντυπώσεις όμως αποκόμισαν και από την διαμονή, τη φιλοξενία, αλλά και την άρτια διοργάνωση του Τουρνουά στο πολυτελές ξενοδοχείο Fodele Beach. Για μια ακόμα φορά, η Διεύθυνση και το προσωπικό του Fodele Beach and Water ParkHoliday Resort κατάφεραν να κερδίσουν ένα απαιτητικό κοινό, να αναδείξουν τη διατροφή, την παράδοση και την κουλτούρα της Κρήτης και να δημιουργήσουν ευχάριστες αναμνήσεις στους ξένους επισκέπτες. Στοιχεία που ενισχύουν τους διαχρονικούς στόχους του τουριστικού κόσμου της Κρήτης, που είναι η προσέλκυση επισκεπτών υψηλού επιπέδου, η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα, καθώς και φωτογραφίες από το τουρνουά, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Amateur ChessOrganization, εδώ: https://amateurchess.com/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί