Σκοπιανός ΥΠΕΣ: Να γίνει έρευνα για τις κατηγορίες περί «προδοσίας» των βουλευτών που υπερψήφισαν τη συνταγματική αναθεώρηση

Κάλεσμα στο γενικό εισαγγελέα να διεξαγάγει έρευνα για τις κατηγορίες περί «προδοσίας»των βουλευτών που υπερψήφισαν τη συνταγματική αναθεώρηση την Παρασκευή απηύθυνε τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών των Σκοπίων Όλιβερ Σπασόφσκι.

Από την περασμένη Παρασκευή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για «προδοσία» και «μειοδοσία» στη γείτονα, ειδικά για τους οκτώ βουλευτές (επτά από το VMRO και ένας συνεργαζόμενος ανεξάρτητος) που προσχώρησαν στο «στρατόπεδο» του Ζόραν Ζάεφ. Εμπρηστικές δηλώσεις κατά των «οχτώ» έχουν κάνει και πολιτικά στελέχη του VMRO, όπως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι που τους συνέκρινε τους αποσκιρτήσαντες βουλευτές με τους εμπόρους που πρόδωσαν την Κωνσταντινούπολη στον Μωάμεθ τον Πορθητή.

Ο κ. Σπασόφσκι ανακοίνωσε μέτρα προστασίας και για τους 80 νομοθέτες που υπερψήφισαν τη συνταγματική αναθεώρηση την Παρασκευή, τα οποία θα είναι εν ισχύι όσο συντρέχει λόγος κινδύνου. Κατήγγειλε ότι ειδικά μια ομάδα, απειλεί και τις οικογένειες των βουλευτών.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τέτοια συμπεριφορά και οποιοσδήποτε προκαλεί φόβο στους πολίτες ή τους νομοθέτες μας θα αντιμετωπίσει κυρώσεις… Δεν είναι σοβαρό να βγαίνεις δημοσίως με κατηγορίες ότι πρότειναν στους βουλευτές μας χρήματα για να ψηφίσουν ‘’ναι’’» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σκοπιανός υπουργός.

 

Πηγή ρεπορτάζ: real.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί