Φθινοπωρινή η νέα εβδομάδα στην Κρήτη

Αρκετά φθινοπωρινή έως χειμωνιάτικη θα είναι η νέα εβδομάδα στην Κρήτη, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Μιχάλη Καρακατσάνη.
.

Πιό συγκεκριμένα:
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην Κρήτη από την Δευτέρα (22/10) αργά το απόγευμα που θα είναι όμως αισθητή την Τρίτη (23/10) και την Τετάρτη (24/109), με αρκετή συννεφιά γενικευμένες βροχές (σε ολόκληρο το νησί), τοπικές καταιγίδες (πιθανώς συνοδευόμενες και από χαλαζοπτώσεις), περιορισμένη ορατότητα από τοπικές ομίχλες, και νοτιάδες που στις θαλάσσιες περιοχές θα αγγίζουν και τα 7 bofor. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο λόγο των νοτίων ανέμων.
Tην Πέμπτη (25/10) με τα μέχρι τώρα στοιχεία θα παραμείνει άστατος ο καιρός με τους ανέμους να στρέφονται σε Βόρειες διευθύνσεις και να ενισχύονται φτάνοντας στο Κρητικό Πέλαγος και τα 8 bofor τοπικά, και με την θερμοκρασία να βρίσκεται σε πτώση, μίας και μια καλά οργανωμένη ψυχρή εισβολή θα επηρεάσει από Βορρά προς Νότο την χώρα μας΄δίνοντας χειμωνιάτικο χρώμα στο τριήμερο από .26/10 έως και 28η Οκτωβρίου.
Τα προγνωστικά δεδομένα  επιμένουν πως στον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου βασικό αξεσουάρ θα είναι η ομπρέλα και το μπουφάν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί