Τουριστικός κολοσσός αγόρασε εμβληματικό ξενοδοχείο της Κρήτης (φωτο)

Ο τουριστικός κολοσσός Wyndham Hotels & Resorts, με έδρα την Αμερική και ξενοδοχεία σε 80 χώρες στον κόσμο, έχει επεκταθεί στη Μεσόγειο και στην Ελλάδα ήδη λειτουργεί 2 μονάδες, εγκαθίσταται από τη νέα σεζόν στην Κρήτη, σε συνεργασία με την ZEUS International. Ο κολοσσός έχει ήδη αποκτήσει το εμβληματικό ξενοδοχείο,  Mirabello Beach & Village, το οποίο, υπό το εμπορικό σήμα του,  μετονομάζει σε Wyndham Grand Mirabello.

Δεξιά, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wyndham, Geof Balloti, στη μέση ο Χάρης Σιγανός της ZEUS International, και αριστερά ο Δημήτρης Μανίκης, στέλεχος της Wyndham στην Ανατολική Μεσόγειο

 

Δείτε επίσης:

Εμβληματικό ξενοδοχείο της Κρήτης αλλάζει “χέρια”

Το ξενοδοχείο, στην περιοχή της Ελούντας, διαθέτει 311 δωμάτια σε μια έκταση 520 τ.μ., 5 εστιατόρια και μπαρ σε μοναδικές τοποθεσίες, πισίνες, σπα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, μπιτς βόλεϊ καθώς και μίνι κλαμπ για παιδιά και μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Όλα αυτά βρίσκονται σε δύο από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της περιοχής για ηλιοθεραπεία, κολύμβηση και βαρκάδα.

Το ξενοδοχείο, που ανέγειρε η οικογένεια Χουρδάκη,  λειτουργεί από το 1971, αποτελώντας ορόσημο για την πόλη του Αγίου Νικολάου. Πέρασε στα χέρια των MHotels το 2004 και σε λιγότερο από δύο χρόνια ανακαινίστηκε πλήρως. Επιπλέον, από το 2005 η λειτουργία του ξενοδοχείου βρίσκεται στα χέρια της αλυσίδας Iberostar Hotels & Resorts.

Το εμβληματικό Mirabello

mirabelloΤο μεγάλο συγκρότημα χωρίζεται σε δύο μέρη, το Mirabello Beach Hotel και το Mirabello Village, που συνδέονται με μια νεόκτιστη γέφυρα. Το Mirabello Hotel, ένα υψηλό κτίριο έξι ορόφων με 176 δωμάτια, ενώ το Mirabello Village διαθέτει 115 μπανγκαλόου δημιουργώντας μια πιο ιδιωτική, αλλά πολυτελή ατμόσφαιρα. Επίσης, διαθέτει και 20 δωμάτια που διατίθενται με timesharing. Συνολικά το συγκρότημα διαθέτει 311 δωμάτια.

Εκτός από τις πολυάριθμες δυνατότητες σε εγκαταστάσεις και δραστηριότητες, το συγκρότημα διαθέτει την απόλυτη τοποθεσία, καθώς βρίσκεται πάνω σε δύο αμμώδεις παραλίες.

Τη συνεργασία του για την ανάπτυξη 20 μονάδων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου είχαν ανακοινώσει το 2017 οι εκπρόσωποι της Wyndham Hotels & Resorts και της ZEUS International, ενώ προχθές στην Κύπρο ανακοίνωσαν την απόκτηση του Mirabello καθώς και την ανέγερση μιας νέας μονάδας στη Λευκωσία.

Στις προθέσεις της ZEUS International, που διευθύνεται από τον κ. Χάρη Σιγανό, είναι η εκτεταμένη ανακαίνιση του συγκροτήματος του Mirabello, η οποία όμως πιθανότατα θα γίνει το 2020.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί