Με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών μέλη του νέου προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου

Συνάντηση με μέλη του νέου προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, είχε το πρωί της Παρασκευής στην Λότζια ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός.

Συγκεκριμένα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Μιζεράκης και ο Β’ Αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Χουστουλάκης, εξέφρασαν στον Αντιδημαρχο την ικανοποίησή τους προς τον Δήμο,  για το γεγονός ότι τα τέλη κοινοχρήστων χώρων μειώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. (20% το 2017,. 10% το 2018, 10% το 2019%), καθώς και για τη μεγάλη επικείμενη μείωση, για πρώτη φορά, του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας κατά περίπου 30%.  

Ο Εμπορικός Σύλλογος, όπως τόνισαν οι κ.κ. Μιζεράκης και Χουστουλάκης, είναι ευχαριστημένος και με την μείωση των τελών για τους καταστηματάρχες στις οδούς Ίδης και Δικαιοσύνης, λόγω των εκτελούμενων έργων.

Παράλληλα, οι δύο Αντιπρόεδροι, ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου στο αίτημα που σκοπεύουν να υποβάλλουν στα αρμόδια υπουργεία, προκειμένου να επανέλθει η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών προς τους Δήμους σε πάνω από 100 δόσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Αντιδήμαρχο, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν προσωπικά και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό για τις μειώσεις των τελών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί