Υπέρ της αποφυλάκισης Ξηρού η Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Δε θα βλάψει την κοινωνία»

Υπέρ της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή στο νομοσχέδιο για το πόθεν έσχες η κυρία Χριστοδουλοπούλου εξήγησε ότι ο Σάββας Ξηρός «είναι 90% ανάπηρος και δεν θα βλάψει την κοινωνία».

«Δεν θα το χρησιμοποιούσα αυτό το παράδειγμα, ότι έκανε αίτηση αποφυλάκισης ο κ. Ξηρός, ο οποίος γνωρίζουμε ότι είναι μέσα με πολυετή ισόβια για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη και το φέρνουν ως παράδειγμα και αυτό. Από την μια λένε ότι τους ενδιαφέρει και γι’ αυτό είναι εναντίον του νόμου, γιατί ενδιαφέρονται για την ασφάλεια της κοινωνίας, από την άλλη αντιδρούν και στην αίτηση αποφυλάκισης του Ξηρού, ο οποίος είναι 90% ανάπηρος και άρα, δεν θα βλάψει την κοινωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι διαλέγει κατηγορίες κρατουμένων που δεν είναι άξιες να ζουν και πρέπει να πάνε σε λευκά κελιά αυτοί και να εξοντωθούν.

«Αυτές οι κατηγορίες δεν είναι άξιες να ζουν, αυτές οι κατηγορίες πρέπει να πάνε σε λευκά κελιά και να εξοντωθούν. Αυτές οι κατηγορίες της βαριάς εγκληματικότητας δεν έχουν καμία ελπίδα επανένταξης. Άρα, βάλτους τεχνητό φωτισμό, βάλτους τριάντα χρόνια να μη βλέπουν το φως για να καταλάβουν ότι όλη αυτή η γαλλική επανάσταση και ο διαφωτισμός έχουν τελειώσει. Υπάρχουν, δυστυχώς, κόμματα και στη χώρα μας και στην Ευρώπη που με αυτά πήραν διαζύγιο και είμαστε υποχρεωμένοι σήμερα να μιλάμε για τα αυτονόητα» τονίζει η κυρία Χριστοδουλοπούλου.

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί