Η… “πλάκα” του Μπογδάνου για τα ΑμΕΑ… (Audio)

Σπάνια θα μας εκπλήξει πλέον ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ή το χιούμορ του. Ή αυτό που θεωρεί ως χιούμορ (του).

Το να εμπλέξει όμως τα ΑμΕΑ στην προσπάθεια χιούμορ, μας εξέπληξε. Είχαμε την -προφανώς λανθασμένη- αίσθηση ότι κάπου υπάρχει ένα όριο.

Μιλώντας στην εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104.6, την ώρα που έκανε τις αγαπημένες του ιστορικές διαδρομές, μία συνάδελφός του, αποφάσισε πως πρέπει να διακόψει την εκπομπή για να πει on air, «δείτε το σουπερ στην ΕΡΤ τώρα».

Για την ιστορία, το σούπερ στην ΕΡΤ είχε ένα ορθογραφικό λάθος από αυτά που γίνονται πάρα πολύ εύκολα, -γιατί, μαντέψτε, άνθρωποι τα γράφουν- και συγκεκριμένα έλεγε «πΟαεαίτηση» αντί για «παραίτηση».

Αυτό φάνηκε ξεκαρδιστικό στον Κωνσταντίνο, αλλά εκεί που δεν μπορούσε πια να κρατηθεί, ήταν όταν άλλαξαν το σούπερ και η λέξη γράφτηκε ξανά με κάποιο λάθος.

«Χίλια μπράβο στην ΕΡΤ που βάζουν άτομα με ειδικές ανάγκες να γράφουν τα σούπερ τους», ήταν το σχόλιο του.

Διότι προφανώς είναι ίδιον των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, και μόνον, να κάνουν λάθη… Και προφανώς είναι κάτι αρνητικό να προσλαμβάνονται ΑμΕΑ…

Και ακόμα δεν έχει καταλάβει τι είπε…

Αφού απείλησε πρώτα το e-tetradio με μήνυση, υποστήριξε πως δεν είπε τίποτα το ρατσιστικό, ενώ απέδωσε τη φράση του στην… Ντένη Μαρκορά και τα έβαλε με το πολίτικαλ κορέκτ.

Εμείς, πάντως, να ζητήσουμε συγγνώμη από τα ΑμΕΑ για τα άτομα που θεωρούνται δημοσιογράφοι και εκφράζονται με τέτοιον τρόπο.

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί