Σοκ στη Βραζιλία: Ζευγάρι έδεσε έγκυο και της άνοιξε την κοιλιά για να της κλέψει το μωρό (Φωτό)

Σε ένα φρικιαστικό έγκλημα προχώρησε ζευγάρι στη Βραζιλία, όταν σκότωσε μία 23χρονη έγκυο για να της κλέψει το μωρό.

Η σφαγμένη σορός της 23χρονης Μάρα Κριστιάνα Ντα Σίλβα, που ήταν οκτώ μηνών έγκυος, εντοπίστηκε σε δάσος κοντά στην περιοχή Τοζάο Πινέιρο, νοτιοανατολικά της Βραζιλίας.

Η 40χρονη Αντζελίνα Ροντρίγκες πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει ένα κοριτσάκι και έτσι αποφάσισε να πάρει της άτυχης 23χρονης.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, οι γιατροί του τοπικού νοσοκομείου του Σάο Λούκας ενημέρωσαν τις Αρχές ότι εμφανίστηκε μια γυναίκα με νεογέννητο βρέφος στα χέρια ισχυριζόμενη ότι μόλις είχε γεννήσει. Το νοσηλευτικό προσωπικό υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν η οξύθυμη γυναίκα περπατούσε κανονικά και αρνήθηκε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή της μετά τον φερόμενο τοκετό.

Όταν η αστυνομία εντόπισε τη σορό της Ντα Σίλβα, προχώρησε στη σύλληψη της Ροντρίγκες μαζί με τον σύζυγό της Ρομπέρτο Γκόμες ντα Σίλβα. Η Ροντρίγκες ομολόγησε ότι νάρκωσαν την κοπέλα και την έδεσαν με σύρμα σε ένα δέντρο. Στη συνέχεια της έκοψαν με ένα μαχαίρι την κοιλιά και της πήραν το παιδί από τη μήτρα. Αν και προσπάθησε να αφήσει έξω από το εφιαλτικό αυτό σκηνικό τον σύζυγό της, οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν ότι θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα μόνη της. Μάλιστα, εικάζουν ότι μπορεί να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Σύμφωνα με εξετάσεις η Αντζελίνα δεν είναι έγκυος και η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Η θεία της άτυχης κοπέλας δήλωσε πως η Ροντρίγκες άρχισε να κάνει παρέα με την ανιψιά της μόλις διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος.

Το μωρό νοσηλεύεται καθώς φέρει τραύμα στο κεφαλάκι του ενώ οι Αρχές εικάζουν ότι έγινε από την τομή που έκανε το ζευγάρι στην κοιλιά της εγκύου για να κλέψει το βρέφος. Η 23χρονη ήταν δεμένη με σύρμα από τον λαιμό και έφερε βαθύ κόψιμο στην κοιλιά.

enikos με πληροφορίες από Daily Mail

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί