Νίκος Παρασκευόπουλος: «Δέχομαι απειλές εγώ και η οικογένεια μου»

Την στοχοποίησή του αλλά και της οικογένειάς του κατήγγειλε στη Βουλή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Δέχομαι απειλές εγώ και η οικογένεια μου» είπε ο κ. Παρασκευόπουλος και πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να προσποιείται ότι η στοχοποίηση μου λόγω του αποσυμφορητικού νόμου για τις φυλακές δεν θα είχε συνέπειες». δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την τροποποίηση του ελέγχου των δηλώσεων πόθεν έσχες δημοσίων προσώπων, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε πως με αφορμή την παράταση της αποσυμφορητικής διάταξης για έναν επιπλέον χρόνο δέχεται ύβρεις και απειλές και εκείνος αλλά και η οικογένεια του. Συμπλήρωσε δε την εκτίμησή του πως η πραγματική στόχευση των επιθέσεων αφορά την πολιτική σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αξίζει να αναφερθεί πως το σχέδιο νόμου με τις αλλαγές στον τρόπο ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης «πέρασε» από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής με ευρύτατη πλειοψηφία. Συγκεκριμένα, υπερψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, ενώ επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια ΝΔ, ΧΑ και Κεντρώοι.

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί