Ηράκλειο: Φροντίζει μόνος του εδώ και 25 χρόνια αδέσποτα και φιλοζωική του κάνει καταγγελίες! (Βίντεο)

Με ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός σε όλους μας για την αγάπη του και την φροντίδα του στα αδέσποτα, Αλέξανδρος, καταγγέλλει ότι φιλοζωική οργάνωση του Ηρακλείου εκτός από αυτόν, τώρα στρέφει τα βέλη της σε άλλον έναν άνθρωπο, τον κ. Μανόλη, που εδώ και 25 χρόνια μόνος του και χωρίς την βοήθεια κανενός φροντίζει αδέσποτα ζώα.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρει στην ανάρτησή του:

Ηταν άρρωστος στο νοσοκομείο και το έσκαγε απο τους γιατρούς για να παει να ταΐσει τα αδέσποτα, εκανε χειρουργείο και τα 25 χρόνια συνήθεια να φροντίζει αδέσποτα δεν τον άφηναν να αναρρώσει.
Καμπουριασε σκύβοντας πανω απο τα αδέσποτα, βάζοντας νερό και φαγητό.
25 ολόκληρα χρόνια πρωι – βραδυ φροντίζει αδέσποτα, όλοι ξέραμε οτι στην αμερικανική βάση μάζευε οτι αδέσποτο έβρισκε στο δρόμο χτυπημένο και άρρωστο και το φρόντιζε, 180 σκυλιά και τα περισσότερα τα έδενε γιατι ηταν μικρός ο χώρος, να μην σκοτωθούν μεταξύ τούς.
Ομως ολοι ξέρατε ,11 χρόνια τώρα σας ζητούσε βοήθεια, και κάνατε τα στραβά μάτια, μονος του καθόταν 15 ωρες την μέρα απο της 6 το πρωι μεχρι το βραδυ.
Ξεκινούσε απο της 6 το πρωι, απο το Ηράκλειο μέχρι της Γουβες και τάιζε ολα τα αδέσποτα στην διαδρομή, ακόμη και οταν ηταν άρρωστος και του φωναζαν να ξεκουραστει ελεγε τον περιμενουν να φανε, εχει γεμίσει καθε γωνιά του δρόμου με κουβάδες νερό, μαγείρευε τα λιγα χρήματα που ειχε στα αδέσποτα.
Ζωοφιλη Δράση και κυρία Μαραβελακη του κάνατε καταγγελίες, και τον ριξατε στα κρατητήρια, γελατε και τον βριζετε, γράψατε οτι ανακαλύψατε το παράνομο καταφυγιο του.
11 χρονια υπαρχει εκει,το ξέρατε, σας ζητουσε βοήθεια και κοιτουσατε αλλου, γιατί κάνετε πως πέσατε απο τα σύννεφα;
Τα ιδια κανατε και σε εμένα , τα ιδια κάνατε και στον Ορφανιδη, τα ιδια κάνατε και σε αλους φιλόζωους.
Τι θα γίνουν οι 500 ζωες που φροντίζει καθημερινά θα τα φροντίσετε εσεις ???
Φυσικά και οχι, το δηλώσατε άλλωστε θα τα αναλάβει ο Δήμος.
Ο κύριος Μανόλης ποτε δεν ήθελε προβολη.
Ανεβάζω αυτο το βίντεο γιατι δεν μπορω να σας βλεπω να τον βρίζετε το ανεβαζω γιατι ξερω οτι δεν θα μπορουσατε να κανετε μια μερα στην θεση του.
Ο κύριος Μανόλης δεν θα έρθει να σας απολογηθεί εσείς πρέπει να πάτε να του ζητήσετε συγγνώμη.
Κάποτε ηταν αλλος ένας γέρος που φροντιζε πολλα αδέσποτα και όλοι στην αρχή του λέγατε μπράβο, αλλα μια μέρα η φιλοζωική μαζι με τα κανάλια είπαν νσ βγάλουν θέμα, να γινουν γνωστοι στην πλάτη ενός άτυχου ανθρώπου που αγαπουσε τα ζωα, δεν ηταν τέλειος έκανε τα λαθοι του , θα μπορούσατε να τον βοηθήσετε ομως, αντι αυτού του κάνατε ακριβώς τα ίδια, τον σερνατε στα κρατητήρια με το γράμμα του νόμου, και αργότερα δικαστήρια , έπεσε σε κατάθλιψη που του πήρατε ολα τα σκυλιά, τα αγαπούσε και ποτέ δεν μάθαμε τι έγινε , και πεθανε την μερα που το δικαστήριο τον αθώωσε.
Δεν ξεχναω πραγματικούς φιλόζωους ακόμα και αν εκαναν λαθοι.
Αυτη ειναι η μοίρα ενός πραγματικού φιλοζωου ξεφεύγει γιατι θελει να βοηθήσει, βοηθάει αλλο ένα μέχρι που δεν μπορεί άλλο και αντι να τον βοηθήσουν το βαφτίζουν εγκληματία, πουλάει το θέμα .
Τα αδέσποτα δεν ζουν απο της κύριες στο γραφείο ζουν απο ανθρώπους σαν τον κυριο Μανόλη.
Όμως τωρα που βρέθηκαν οι τουρίστες να τον βοηθήσουν, αφου οι Κρητικές της Φιλοζωικής εκαναν τα στραβά μάτια τόσα χρόνια, δεν ειναι χρήσιμος ουτε στον Δήμο ουτε στην φιλοζωική, δυο φιλοζωικές δημιουργούν ολα τα προβλήματα σε οποιον βοηθάει θελουν τα αδέσποτα στο δρόμο και το εχουν δηλώσει.
Έπιασαν τον εγκληματία που 25 χρόνια φροντίζει αδέσποτα, και επειδή όλοι οι φιλόζωοι γνωρίζατε, πριν τον ξανα βρισετε , σκεφτείτε ποσες ζωες ζουν εξαιτίας του και πόσες ζωές τον περιμένουν να γυρίσει.
Μόνο τα ζώα τελικά αγάπησαν τον κύριο Μανολη οι άνθρωποι τον πρόδωσαν και τον ειπαν εγκληματία αντι να τον βοηθησουν.
Ειναι τοσο ευκολο να κατηγορείς και τοσο δύσκολο να βοηθήσεις.
Ο Θεός θα τον βοηθήσει τα ζωα τον περιμένουν…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί