40 αθλητές από όλη την Ελλάδα στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες στην Παντάνασσα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας κλάσης J/24 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης – Ν.Ο.Γ.Κ. το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου.

Στον αγώνα συμμετείχαν 8 σκάφη και 40 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο καιρός ήταν ιδανικός και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 ιστιοδρομίες.

Την πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος J Mania του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο, τη δεύτερη θέση το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ Ι του Ιστιοπλοΐκού Ομίλου Αγίου Νικολάου με κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλτσιάδη και την τρίτη θέση το σκάφος ΚΙΚΑ του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης με κυβερνήτη την Χριστίνα Γαράκη.

Με την ολοκλήρωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη και τον Πρόεδρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης Χάρη Μαμουλάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Γ.Κ. συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του αγώνα και τους χορηγούς του Sail Marine, Κρητικό Φούρνο και SailingCrete για τη στήριξη του αγώνα, την ΑΝΕΚ για τη συνεχή στήριξη στις μετακινήσεις, καθώς επίσης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου και το Λιμεναρχείο Παντάνασσας για την συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί