Όταν ο Άδωνης έλεγε ότι θα φυλακίσει τους αντιπάλους του αλλά τη ΝΔ δεν την ενοχλούσε…(Video)

Η επιλεκτική μνήμη είναι ενίοτε και ψυχικός μηχανισμός άμυνας, μια και μας επιτρέπει να «ξεχνάμε» δυσάρεστες στιγμές.

Κάτι τέτοιο ίσως να συμβαίνει και στη ΝΔ, που διαθέτει ουκ ολίγες δυσάρεστες στιγμές για να ξεχάσει, δυστυχώς όμως η σύγχρονη τεχνολογία δεν την αφήνει.

Έτσι λοιπόν, η ΝΔ και ο Κυριάκος θίχτηκαν πολύ από τις δηλώσεις Πολάκη ότι «θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα».

Τόσο πολύ μάλιστα που ο Κυριάκος κατέφυγε στο Twitter και στην αγγλική γλώσσα, για να μην ξεχνιούνται και αι σπουδαί στο Χάρβαρντ, ώστε να δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν τρομοκρατείται η ΝΔ, από τέτοιου είδους δηλώσεις.

Κάπου μεταξύ Χάρβαρντ και Πειραιώς όμως ξέχασε ότι σε τέτοιου είδους δηλώσεις, για τις οποίες οδύρεται τώρα, έχει διαπρέψει ο αντιπρόεδρος της καρδιάς μας, ο Άδωνης Γεωργιάδης και στη Βουλή, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Επομένως τώρα θα περιμένουμε ακόμη ένα tweet σε άπταιστα αγγλικά, που να καταδικάζει μετά βδελυγμίας και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του, ή έστω και στα ελληνικά για να είναι πιο κοντά στη μενταλιτέ του Άδωνη… Τι, όχι;

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί